Лифтовете на Витоша работят

Цените на билетите са непроменени
Обновена: 25 май 2013 15:08 | 25 май 2013 15:08,
5
Лифтовете на Витоша работят
Снимка: архив Булфото

Лифтовете на Витоша вече работят, съобщиха от "Витоша ски"- компанията собственик на съоръженията.
Лифтовете "Симеоново - Алеко" и "Драгалевци - Голи връх" ще превозват туристи в почивните и празнични дни от 9,00 до 17,30 часа, пише на страницата на фирмата.

Цените на билетите са непроменени. Двупосочен билет за лифта "Симеоново- Алеко" за възрастни струва 10 лева, за деца до 12 години - 6 лева, а за деца над 12 години, студенти и пенсионери - 8 лева.

Еднопосочен билет за възрастни струва 8 лева, за деца до 12 години - 4 лева, за ученици на възраст над 12 години, студенти и пенсионери - 6 лева. Деца до 6 годишна възраст пътуват безплатно.

Вчера, вероятно заради лошото време и липсата на информация, почти не е имало пътници, съобщиха служители на фирмата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Не знам преди 10 години
По-добре без лифт... .-. С тези пари може да си купиш хбяб, вода и сирене..И само тези два лифта ли работят? Сигурно защото Боко ги използва за ски и понякога за ей, така...убиване на скуката.. А останали те? Да гният, нали? Можехте по-скъпи да ги направите.. все пак сме в България.. Много скромно го карате..Бандити.
5
1
 
9
 
! Отговори
форинър преди 10 години
Познавате ли парите? При тия цени на ръце ще се изкача на Витоша.*** алчни.
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Чакаме сега зелените на простест. Руши се екосистемата, не може да работят лифтове! "Че какво се руши, тези лифтове са строени преди повече от 30г. А аз ще протестирам тихо и мирно против твърде високите цени на лифтовете, като утре ще се кача пеша до Алеко вместо да дам 10лв за лифт.
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чакаме сега зелените на простест. Руши се екосистемата, не може да работят лифтове!
2
1
 
17
 
! Отговори
прокуратурата преди 10 години
Това си е новина. Виж ако не работеха нямаше да се учудя, ама щом работят трябва да се пише по въпроса. И на Цеко сега другаря ББ като не е на власт кой ще му търпи простотиите и цените не знам. 8 лева за един лифт 30 мин. като с автобуса е 4 лева, а с кракомобила даже е без пари
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези два лифта работят...А кой разби другите два лифта - Драгалевския и Копитото? Тях трябва да управят и пуснат.Говорим за екология на планина Витоша, а Зелените и Еко ги няма да протестират за пускането на последните два лижта. Така ще се опази повече планината.