Клошар вози ръчни гранати в количка

За късмет едната била учебна, другата без детонатор
10
Клошар вози ръчни гранати в количка
Снимка: Булфото, архив

Две ръчни гранати са иззети след сигнал, подаден от полицейски служител в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Съобщението на тел. 112 било подадено от полицейски служител в 14.59 часа. На столичната ул. „Солунска“ той забелязал в количката на клошар две ръчни гранати и подал сигнала.

Веднага на място е изпратен патрул на Четвърто РУ „Полиция“, който е отцепил района до пристигането на екип, който да изземе гранатите.

Според извършения оглед от експертите се установило, че едната от тях е учебна, а другата – без детонатор.

Няма опасност за гражданите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: МВРгранати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Ender Wiggin преди 10 години
И сега въпрос за 100 000 лв.:От 2 гранати, едната от които учебна, а другата без детонатор може ли да се сглоби една граната - неучебна и с детонатор И ДА ИЗБИЕ ВСИЧКИ *** на 10 метра от събитието!>!?!?!?!?!?Щото според мен може!(И според всеки друг ходил в казарма....)
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега трябва тези 2 гранати да ги заврат в *** на полицая подал сигнала на 112. Полицай подава сигнал на 112????????!!!!!!!!!!! Абе Вие нормални ли сте бе? Той полицай ли е или ***? Да вика 112 та от там да уведомят полицията!!!!!! Куриоза е същия когато преди седмица армията ни остана без....охранители!Имаме армия и няма кой да пази складовете! Ми за кво е тази армия? Да взимат заплати и да имат трудов стаж?Извод: Нямаме ни полиция ни армия.То .....и държава няма.
4
0
 
1
 
! Отговори
Protopopov преди 10 години
Веднага да ги занесе в Народното събрание. Немедлено.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е.ати лъжите, полицай бил ги видял, *** си ги донесе в антикварята и помоли човека да се обади на полицията.Тия медии как извъртат нещата, не е реално просто !
2
0
 
10
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Те - това е новина!Ужас!!!Щях да се напикая...от смях,а не от страх!
1
2
 
11
 
! Отговори
феникс преди 10 години
СМЯТАЙТЕ КОЛКО МНОГО НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ ИМА НАТРУПАНО, ЩОМ И КЛОШАРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА НАМИРАТ ПО КОФИТЕ ГРАНАТИ! ЯВНО, КАКТО ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ, ТАКА И ОРГАНИТЕ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ С КОНТРОЛ НА ОРЪЖИЯТА СЪВСЕМ СА МУ ИЗТЪРВАЛИ КРАЯ! НО НАЛИ РАЗБИРАТЕ-ТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ, ЗАЩОТО СА СЪЗДАДЕНИ ДА УБИВАТ! КОГА ЛИ ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪК И ЗА ТОВА?