Килим, WC и здраво крещене на "Голямото посрещане"

Протестът и контрапротестът в снимки, полиция ги варди зорко
Обновена: 4 сеп 2013 11:34 | 4 сеп 2013 11:34,
38

Хиляди протестиращи от сутринта чакаха идването на депутатите, за да ги призоват за пореден път да си отидат. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
хората на хер Флик преди 10 години
Говедата насила ги товарят, а тези идват доброволно. Герб, ББ и хер Флик ги обраха, докараха до фалит и с крадените пари плащат протест воден от Цв. Бориславна. Истинският протест би искал главите на агента на ЦРУ дянков и на циониста Борисов.
33
5
 
0
 
! Отговори
Даниел преди 10 години
До realistaКато си толкова намахан, що не отидеш да се репчиш на хората пред парламента, които си протестират с право. Сигурен съм, че ще ти "влязат в положението". По-леко с дръвченето, да не ти излезе "късмета" някъде.
32
2
 
8
 
! Отговори
realista преди 10 години
"Хиляди протестиращи" - да Ви *** у медията! Не ,не бЕха хиляди - милиони бЕха!Вече ошамарих един дето с 'аверите' се опитваше да блокира пешеходна на ВИАЗ. . Силно се надявам още някой *** да отнесе шамарите.. тактиката е - като блокират - намери място и отбии .. тръгни по тях и като няма полиция, която да ги пази- БОЙ! Безделниците и платените гербаджии само от тва разбират!
31
10
 
7
 
! Отговори
До спонги преди 10 години
Само не ми давай акъл как да се придвижвам.Няма да вървя като грешен дявол от метрото до фирмата ми.Въпроса е ,че ми писна някви хора без работа да излизат на улицата и от мое име ДС казват кой да си ходи и кой не.София не е България и 5 000 без делника не са цял народ.
30
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Контрапротестиращите = безмозъчни червени ***, срам за България!
29
3
 
6
 
! Отговори
Потресен преди 10 години
Златко, осъзнай се - може ли една гола мадама да не сложиш?! Егати публикацията, егати работата! Ах Златко, ах Желев.....
28
9
 
8
 
! Отговори
-10 преди 10 години
Палячовци!
27
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКВИ СА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ КЪДЕТО ИМ СЛАГАТЕ СНИМКИТЕ, ТОЯ НА СНИМКА 4 Е НА ГОДИНИТЕ НА БАЩА МИ И НЕ ГО Е СРАМ ДА ХОДИ ДА СИ РАЗВЯВА ГОЛИЯ Г*З. Е*АСИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ,Е*АСИ ЧУДОТО. РАЗКАРВАЙТЕ СЕ ОТ ПЛОЩАДА *** ДОЛНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
5
 
3
 
! Отговори
vechno ot bsp преди 10 години
PRIEMANETO NA PODKUPI VODQT DO PSIHICHNI OTKLONENIQ KATO TEZI NA PLATENITE KLOUNI OT MAFIOTITE BORISOV, CVETANOV I KOMPANIQ.
25
8
 
7
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До Анонимен 22Ако беше взел метрото, щеше да платиш 1 лев. Къде акъл в чугунена глава. И аз бях в центъра, но проблемите с транспорта са само за бастуните.
24
5
 
6
 
! Отговори
Червеномразец преди 10 години
Защо крещене бе червена ПОДЛОГО(отнася се за написалият статията)
23
11
 
14
 
! Отговори
Протестиращ преди 10 години
И август се протестираше, не се е спирало с протести. Просто нямаше особен смисъл от масови прояви, когато управляващите бяха по плажовете и нямаше никой в НС.П.П. И стига с тия митове за плащането! Айде един да ми покаже кой и къде дава пари, че добре ще ми дойдат!
22
35
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наложи се да платя 15 лева за такси от центъра до младост,защото навсякъде беше затворено!!!Що не протестирахте август бе ***???Откъде пари за море,о забравих вие сте красивите и богатите...Просто вече почнахте да писват е,всички разбрахме ,че ви плащат !!!!!
21
22
 
21
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Долу тиквата ако ще и турско да стане.Ако ще и камък върху камък да не остане.Много ме дразни тоя как говори за тва
20
26
 
24
 
! Отговори
Hiffaforalkus преди 10 години
Тиквата и целия му антураж трябва да бъдат СМАЧКАНИ. Дори и само за това ще подкрепя БСП. Като сгазят Тиквоний, Цвинокио и останалата гмеж, може и да помислят за оставка. През останалото време - тия шматки пред парламента нямат каквото и да било право за протест. Да не са бляли на изборите - видя се колко бе избирателната активност. Така че - правителството е законно, а опитите за подобно "сваляне" се наричат анархия и измяна. Поне те не са *** като *** и не се оставят!
19
2
 
19
 
! Отговори
До rumen221 преди 10 години
Дано поне ти се плаща,че иначе имам лоша новина за психичното ти здраве
18
23
 
18
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Командването на протеста вече не е по-добро от това на полицията - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се спрат пред някаква си кръв или трупове!Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите", красиви софийски "интелигенти" разкъсаха загражденията около Парламента, но за сега метежа им е жалка пародия- В борбата си за власт, ако трябва, като в Сирия, труп върху трупа ще се редят!Гарантирано от ГЕРБ!.
17
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никакво вдигане на чуковете. Нито на Сърповете. На три ката на ***, да им се разшири още халката!
16
6
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Специално за твоето добро настроение ще се използва друг израз: Полицията трябва да демократизира и умиротвори тези, които създават безредици. Иронията настрана, ВСИЧКИ, които нарушават обществения ред и законите, ПРЕЗ ВСИЧКИ МЕСЕЦИ ОТ ГОДИНАТА, трябва да си носят последствията ПО ЗАКОН! И след като ПО ЗАКОН е разписана употребата на сила в ОПРЕДЕЛЕНИ СИТУАЦИИ, то тя може да се употреби в гореспоменатите такива. Няма Февруари, няма Септември, няма мептември!
15
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПЛАТЕНИТЕ ПРОСТИТУИРАЩИ ГЕРБЕРАСТИ, *** И СИНИ ***