Няма кафе, няма и хора. Петнайсетина пред НС

Полицията обаче отново е на крак и заварди сградата със заграждения
Обновена: 11 сеп 2013 09:32 | 11 сеп 2013 09:20,
93
Няма кафе, няма и хора. Петнайсетина пред НС
Протестът пред НС. Снимка: Dnes.bg

Петнайсетина души се събраха на протест тази сутрин до парламента. Този път недоволните от властта застанаха на задния вход на сградата.

Присъствието днес обаче е доста слабо. Не се виждат и плакати.

Насъбралите се хора, въпреки че са малобройни, са доста шумни. Мъж бие оглушително на тъпан, чуват се и свирки. Протестиращите скандират: "Оставка!".

Един от дошлите вее голямо българско знаме.

В района на парламента има полицейско присъствие, доста по-малко от предишните дни, но сградата на Народното събрание е оградена изцяло от метални заграждения.

Вече я няма и будката за кафе за протестиращите, която стана символ на сутрешните протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Найо Тицин си е сложил мрежестият чорапогащник и високите токчета и идва след малко....
32
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свършиха паричките а ?
31
6
 
56
 
! Отговори
такса от 50 лева преди 10 години
Протестиращите предизвикват огромни разходи с действията си за охрана, за спиране на линейки, за отклонения на потоци от автомобили, за затваряне на цели улици, за ***, които оставят след себе си! За да се компенсират тези разходи, трябва веднага да се въведе такса от 50 лева за протестиращ! За времето разрешено за протести всеки ден от 18.00 до 22.00 часа! Протестиращите ще получават касови бележки. Който протестира без касова бележка, трябва да бъде глобяван по 200 лева!
30
3
 
43
 
! Отговори
нещастниЦИ преди 10 години
Досадни *** но се питам какво ще ДЖВАКАТ националните ТВ и Радио както и босфор ТВ, свърши кафето и сега ко прайме.А най-нещастни са от реформаторската агитка 10 партии без субсидия --- кошмар.
29
47
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли, ГЕРБ няма и протест!Демократизацията и просперитета на България минават през справедливото връщане на власт на ГЕРБ и нов мандат по време на който с желязна ръка Бойко да изкара страната от блатото в което ни вкараха отново само за няколко месеца кумунизката ***!
28
4
 
40
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
Ха ха ха ха.... Е какви хора искате?!?! 1. Вали дъжд! , 2. "Ентусиазма" на хората започна да пада с падането на тарифите за "участие" :) ;) :) .... Сигурно вече НЕ са 50 кинта на калпак.... а само по 20-30..... :) ;) :) 3. Няма "безплатно кафе" ;) ......... Е как да има повече от 20-30 човека? Ха ха ха........... :)))))))
27
2
 
34
 
! Отговори
Найчо Цицин преди 10 години
Ми я зза кафето ххоодех, ама............
26
49
 
9
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
До Цирк Буда !Ако искаш спокойствие, прибери се обратно в родния Чирпан, Сливен, Плевен, Павликени, и т.н. , там е тихо и спокойно. Сега протестират истинските софиянци, хората които са родени в този град и ги боли за бъдещето на България. Вървете си по селата и градете социализъм. Аман от селски простотии, честно!
25
6
 
52
 
! Отговори
Цирк Буда ! преди 10 години
И една шепа *** създават хаос в Столицата !
24
50
 
10
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Гледам форумните *** и платени червенушки потриват доволно ръце. Разбира се, те нямат информация какво точно се случва, защото четат медиите на Пеевски или пък интерпретират информацията избирателно. Елате след 19:00 пред народното събрание, че да видите как няма хора. И вчера имаше, и онзи ден, и т.н. Не както в началото, но поне едно 1000-2000 дупи се събират всеки ден. Няма как толкова мащабен протест да се поддържа 3 месеца без почивка. И на форумните *** това им е ясно. Недейте да заприличвате на Сидеров, който отива на площада в 01:00 след полунощ и пита - "Къде са тези хиляди бе
23
18
 
5
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Време е за истинска работа.Така е, скоро Кутев ще ви изпоуволни и щете, не щете, ще трябва да се заемете с нещо реално.
22
17
 
3
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н досадно малцинство,така си засилва позициите, че дори според Кольо Медианата вече 78% от хората са срещу него :))) Ако ги позасили още малко, ще достигне антирекорда на Виденов.
21
27
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
До досадно малцинствоЗасилва позиции сред кого?Хората на хранилката на държавата ,те се увеличават всеки ден.
20
11
 
55
 
! Отговори
досадно малцинство преди 10 години
Явно правителството на Орешарски е по-интелигентно от кресливите протестиращи, защото засилва позициите си, а протестиращите се изчерпаха и се изолират в едно досадно малцинство!
19
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
свършиха протестите, пак всички доволниии !!!!!!!!не можем да протестираме, не можем да искаме, не можем да се уважаваме, край, това е живота ни, скъпи български РОБИ.ТОВА Е ИСТИНАТА--неприятна и горчива !
18
11
 
48
 
! Отговори
на фризьор преди 10 години
В момента протестиращите "мъже" са на фризьор. За да се изрусят, ондулират, гримират и напудрят. Защото ще ги дават по кабеларките!
17
3
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
най ме кефи като се изцепи някой с квалификации като комунисти, фашисти и др., използвани преди 20 години.Веднага си личи, че и този, който ги използва живее в това време. Още не е разбрал, че вече има само интереси и борба кой да контролира финансовите източници, както в отделните дължави, така и между държавите.Партиите са за камуфлаж на отделните групи.Идеологията остана за учебниците...
16
10
 
37
 
! Отговори
през психотест преди 10 години
Т.н. "протестиращи" трябва, първо, успешно да преминат през психотест и едва тогава да бъдат допускани до протести!
15
38
 
13
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Абе, всичките 10 фена на комунистите ли сте се събрали да гласувате под тази статия? :D
14
17
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Ех любов,любов.Скоро ще изригне с нова сила.