Отровиха кучета и котки край стадион "Славия"

Мястото на хвърлената отрова е между детска градина и техникум
18 сеп 2013 14:56, Красимир Ангелов
188
Отровиха кучета и котки край стадион "Славия"
Снимка: Булфото, архив

Отровени кучета, котки и гълъби са намерени тази сутрин в парка до столичния стадион “Славия“, съобщава БНР.

По всяка вероятност животните са яли отрова, като сред тях има и едно домашно куче.

Мястото е посетено от няколко екипа на Шесто РУП в София. Имало е и екипи на общинска фирма "Екоравновесие". Взети са проби.

Пред националното радио Събина Панайотова, собственичка на домашен любимец, разказа, че мястото на хврълената отрова е между детска градина и техникум.

"В момента, в който влязохме, ме посрещнаха други хора с кучета и казаха никой да не си пуска кучетата, защото има трупове в парка. Там има изоставен строеж, пред него имаше мъртво куче с червена пяна по устата, видимо отровено, и друго, което повръщаше. Второто куче засега е добре, заведено е на лекар”, посочи жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
2
 
9
 
! Отговори
Ми не съвсем анониме преди 10 години
Абе да изловят всички улични *** и да ги избият. *** народ, грижи се за *** повече отколкото за децата и собственото си здраве.
166
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано виновникът си получи заслуженото.Този човек явно е съдист луд и за затвора трябва да си получи заслуженото. Как може да има толкова зли хора? Кучетата не са виновни че са на улицата те са живи същества заслужават да живеят. Мен не ме е страх от кучетата по улицата мен ме е страх от такива ИЗРОДИИИИИИИ като този които е отровил животинките ДАНО ГО ХВАНАТ И ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО. Кучетата не са проблема на държавата проблем са хората и тяхната злоба.....
165
2
 
10
 
! Отговори
mi преди 10 години
А каква е тази глутница в близо до детска градина и техникум? Не е ли това шокиращото, че около детски заведение се мотат глутници? Тръгнали са да се чудат, че в началото на учебната година някой решил да се отърве от тях, след като общината бездейства. И около нашата детска градина има доста улични *** и разни бабички ги хранят и развъждат, но на никой не му прави впечатление и не го намира за притеснително. А ако някой тръгне да се справя с проблема, става медийна драма.
164
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен Приятелю стани пес и си решаваш проблема,но няма да си много породист май.
163
1
 
2
 
! Отговори
bzb преди 10 години
До Анонимен (176)Ми *** на ветеринар и ти. Няма да те върнат като гледам...
162
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересува ме, кучето като е заведено на лекар, как е получило направление, след като не е първо число на месеца и защо не е чакало до първо число, като редовен клиент на здравната каса!! Начи ако човек има инфекция - трябва да чака 20 дена докато стане хронична за да получи направление а песа не. Е с какво песовете са по-хора от хората?!?!?!
161
4
 
15
 
! Отговори
я преди 10 години
До МихайловаНе е нормално на дете на 2 год. като се изходи навън да му събера екскремента в торбичка и да го изхвърля и в същото време да си разходиш кучето и то да се изходи,а ти като негов собственик да си продължиш.Не е нормално там където играят деца да си пуснеш кучето и ти да се носиш след него подвиквайки "Няма страшно,то не хапе".Не е нормално като се стопи снега да ходиш като в минно поле от кучешки екскременти по улиците, или да се е изходило пред асансьорната врата или във входа.
160
1
 
12
 
! Отговори
n преди 10 години
Ако общината си бе свършила работата както трябва, нямаше да даде повод да бъдат избивани животните.Много домашни кучета се изхвърлят на улицата/в нов блок живея и едно от семействата досега пусна 2 кучета на улицата/. Строги мерки трябват: чипове на животните и който си го изхвърли на улицата мин 10 000 глоба. Като глобят трима, ще си седнат на д-тата и като ки взимат домашен любимец ще си го гледат, ако не могат да го гледат - няма да взимат.Проблемът с кучетата остана само в София.
159
3
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 10 години
Това е план на сегашното правителство за зомби апокалипсис
158
7
 
18
 
! Отговори
антиприродозащитник преди 10 години
"В момента, в който влязохме, ме посрещнаха други хора с кучета и казаха никой да не си пуска кучетата". Гледачи на всякакви ***, кичетата не се пускат а се водят на каишка за да не притесняват хората. Няма нищо по нагло от собственик на куче в парка и от *** качен на BMW.
157
2
 
11
 
! Отговори
14/88 преди 10 години
за да ти пука повече за кучета отколкото за хора
156
6
 
24
 
! Отговори
14/88 преди 10 години
За изтрепване сте и кучета и *** дето ги защитавате! Незнам що за *** безмозъчен трябва да си
155
12
 
7
 
! Отговори
Михайлова преди 10 години
И понеже не можах да довърша - ами не ви ли се струва, че точно от такива безсъвестни хора се зароди до някъде проблема с бездомните кучета - помня колко много гадинчета останаха без дом в купонните години - не можем да ги гледаме и хайде навън. И по-късно - хайде да си вземем едно куче да ни пази вилата, а като свърши лятото - хайде навън.....и после същите тия вдигат врява - ама защо са пълни улиците с бездомни животни ... и вечният вой "да избием кучетата"
154
13
 
5
 
! Отговори
Михайлова преди 10 години
Леле, леле - чета полуграмотно написани коментари и просто онемявам - "по-добре убити кучета, от колкото нахапни и изпоядени хора" - цитата може и да не е много точен, но смисъла е - кой точно ви информира, че точно това са кучетата, които днес, утре или някога ще ухапят някого - може би ги интервюирахте преди да им дадете отровата?
153
12
 
3
 
! Отговори
|Y|ordan преди 10 години
Здравейте отново, чета коментарите Ви отново и като се чудя на агресията на някои от Вас, се сетих за един хубав *** лаф, който важи за някои много "умни" изказвания на хуманни и аналитични умове от дискусията:"Ако си мислиш, че този, с когото спориш е много ***, то е много възможно и той да си мисли същото за теб"...Няма една истина. Както и няма много истина във всяка крайност.Поздрави!
152
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да хвърлищ малко отрова и да отровиш няколко животинки е злобен акт, лишен от каквато и да е било осъзнатост ,а израз на безподобна глупост с непредвидими последици.
151
1
 
2
 
! Отговори
?1 преди 10 години
za komentar 155 vaji su6toto!!!!!!!!!!!!!!!!
150
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът се е решавал много лесно на времето в малките градове. Излиза ловната дружинка и което куче не е вързано в двора или прибрано в къщи се отстрелва. Точка.
149
4
 
4
 
! Отговори
?1 преди 10 години
aloooooooo komentar 157,moje li da si gi zavre6 ........... kolkoto se moje po nadulboko,sadist gaden,da ymre6 kato ky4e dano!!!!!!!!
148
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Събинче айде вземай си го кутрето вкъщи щом ти е толкова на сърце да *** *** да *** шашава