Гратисчии и контрольори гуша за гуша на "Оборище"

Свадата се разразила в автобус №9 и продължила на спирката
Обновена: 23 сеп 2013 07:23 | 23 сеп 2013 07:20,
84
Гратисчии и контрольори гуша за гуша на "Оборище"
Снимка: архив, Булфото

Трима контрольори и двама нередовни пътници са се сбили снощи на автобусна спирка на ул. "Оборище".

Причината за свадата, разразила се в автобус №9, била липсата на билет у двама от пътуващите в автобуса.

Разправията настанала, след като контрольорите свалили пътниците и след отказ на един от тях да плати глобата, започнал скандалът, подплатен с юмруци и ритници.

Според свидетели на свадата, цитирани от "Фокус", единият от нередовните пътници е паднал при боричкането на земята, а контрольор е започнал да го рита.

След като полицията пристигнала, побоят приключил, а белезниците щракнали около ръцете на нередовните пътници.

От Центъра за градска мобилност към Столична община потвърдиха за инцидента и съобщиха, че правят собствено разследване на случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защото се примирявате да дупчите билети в тая мизерия, докато *** и селяци са си гратис е за тва сме на тоя хал. Оплаквайте се от гратисчии колкото си искате, вие сте си виновни.
36
6
 
7
 
! Отговори
ром с манго преди 10 години
Какво е това билет и гратисчии ?Ние си пътуваме свободно,та нали България е в Европейският съюз и трябва да осигурява свободното придвиждане на хората...
35
1
 
22
 
! Отговори
дамн преди 10 години
решението: достъп до транспорта само с билет. Пример - както в метрото. Още един пример - градския транспорт в Истанбул /20 000 000 жителя/ае филолозите, знаете си. Полазвайте за правописни грешки :))))))
34
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, смешници.Отвсякъде ви грабят и вие даже сте доволни. Данъци за какво плащате? Пък и билет ще дупча ей сега. Да ги махат контрольорите за какво да им плащам и на тях заплати? Не ни стига, че храним политиците ченгетата всичките държавници и то ги храним стабилно без да има полза от тях ами и някакви контрольори да храня.Аре няма нужда
33
1
 
43
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Контрольорите се държат безобразно с пътниците. Била съм свидетел десетки пъти на подобни сцени. Обикновено нападат възрастни хора, млади момчета или момичета. Заобикалят ги като койоти по спирките и се държат безобразно. Контрольор мен лично ме е блъскал по стълбите на автобус и ме е псувал, защото защитих една възрастна жена, която си перфорира билета пред очите ми, а контролата каза, че билетът не е перфориран в този автобус. Полицаите, които дойдоха не пожелаха да се представят.
32
6
 
22
 
! Отговори
Бой и тва е преди 10 години
За контрола и фуражките само бой! Винаги има за какво да ги удариш тия прасета
31
0
 
4
 
! Отговори
до 32 преди 10 години
Май имаш да си връщаш!? :)
30
0
 
1
 
! Отговори
rument преди 10 години
ДДТ - а ти с какво си по различен че да не можеш да си изядеш боя а?
29
4
 
18
 
! Отговори
tntodor преди 10 години
Ей мама му стара, тая българска черта е отвратителна! "Аз бих си дупчил билета всеки път,ама щото ееееййййоня не го е продупчил, за това няма и аз!"Ей за това сме на това дередже, драги!Тея двамата убавци няма да ги коментирам,дано са ги опердашили и ченгетата после,но проблема с *** може да се реши много лесно.Имат страх от две неща - бой и работа,за това една директна връзка общинска полиция-контрольори и ако се прецени че има риск за инцидент на следващата спирка две патрулки и готово!
28
0
 
28
 
! Отговори
Batman преди 10 години
Преди време по неволя пътувах с автобус 83 посока зоопарка и по едно време автобуса се напълни с *** бяха ужасяващи имах чуството че са хиляди,в този момент ръката ми неволно се плъзна към пистолета но дететето ми ме извади от ситуациа като по детци невинно се извика татеее виж ***.
27
0
 
29
 
! Отговори
nn преди 10 години
Двоен стандарт ще има до тогава когато ние го допускаме. Всички мрънкаме че ромите видип ли пътували без пари и никой не им прави забележка- а никой не си задава въпроса защо- просто защото са единни и ако тръгнат да се заяждат с един двама всички присъстващи ще се застъпят за тях , до като при нас ... -боли ме фара да се оправят.Искам да отбележа , че в никакъв случай не съм превърженик на "безплатното пътуване", в крайна сметка за ползването на всяка една услуга трябва да се заплаща.
26
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заради двойния стндарт за налагане на санкции във всички свери сме на този хал.
25
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от гратисчии. Кога в автобуси ,кога за лечение без здр.осигуровки,кога за помощи ,кога политици да харчат държавни пари.И се чудя на парадокса някой да ги защитава.Това също е вид КРАЖБА !!
24
5
 
12
 
! Отговори
ДДТ преди 10 години
До A4oи тогава с какво си по-различен от ***?!?!
23
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги когато мога, пътувам без билет, не защото нямам, а защото когато се качат контролните органи,или се правят,че не виждат ***, или просто ги свалят без и дума да обелват за глоби, защото знаят много добре, че най-много могат да си изпросят някой бой, а българите ще им извадят душата докато получат мечтаните 20 лв.Ако бях на Оборище, щях да помагам на гратисчиите.
22
3
 
18
 
! Отговори
до 20 преди 10 години
В България много хора шофираха пияни и убиваха други участници в движението но получаваха условни присъди заради милостивата ни правосъдна система. Защо в знак на протест не сгазиш някого щом за другите няма наказание!? Ти си жалък човек и такъв ще си останеш! Ако хората не са съвестни граждани България няма да се оправи! Аз познавам хора които не си плащат данъците. Какво ще стане ако всички спрем да ги плащаме!? Живвй като *** щом ти харесва! *** ходят и по казаните така че ето още една идея за теб!
21
1
 
65
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Аз си мисля че тези контрольори не биха се държали така в автобус 72 по посока ,,Красна поляна" ако гратисчиите са роми. Аз лично съм виждал как ербап контрольори свиват уши и се изнизват от рейса като констатират че орда роми са гратисчии. До кога двоен стандарт? Писна ми да съм дискриминиран в собствената си държава.
20
21
 
12
 
! Отговори
WlLDEST преди 10 години
Хора не дупчете билети - нека бъдем в хармония със заобикалящата ни действителност.Аз лично не съм продупчил и един досега , а съм се возил хиляди пъти.
19
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората трябва да разберат че CГТ не им е бащиния! Трябва всеки да дупчи билет и да не се прави на селски тарикат щото накрая ние плащаме. Cъгласен съм обаче че за *** правилата не важат! Нещо трябва да се промени а за боя който са отнесли гратисчиите - заслужили са си го! C очите си съм виждал такива тарикатчета как се опитват да унижават контрольорите публично и как не ги оставят да си вършат работата! А когато на спирката няма билети и шофьорът няма билети НЯМА ДА ВИ ГЛОБЯТ! Личен опит!
18
9
 
35
 
! Отговори
A4o преди 10 години
Пътувам редовно с градския и не си дупча билет, НЕ защото съм тарикат , а защото *** се мислят за такива, а към тях отношението е друго - тях ги съжаляват, че нямат, а българите ги гонят до дупка..... Не е справедливо така, и впрочем - нямам нищо против да си продупча билетчето!