Студенти от Художествената блокираха пешеходна пътека

Така подкрепиха протеста на колегите си от СУ
Обновена: 30 окт 2013 16:01 | 30 окт 2013 15:50, Камелия Цветанова
32
Студенти от Художествената блокираха пешеходна пътека
Снимка: БТА

Студенти от НХА пресичаха многократно пешеходната пътека пред ВУЗ-а на бул. Васил Левски“, която го свързва със Софийския университет "Св. Климент Охридски", където продължава окупацията на протестиращите.

По този начин те блокираха движението. Студентите търкаляха топка от хартия и викаха "Оставка", предаде БТА.

Още по темата


Топката беше с рисунки на студентите и символизираше подкрепата им на протеста.

Младежите скандираха и "Окупация". От единия от прозорците на СУ студенти, които са окупирали университета, ги подкрепяха с възгласи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: протестНХАстуденти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Трагедия е да гледаш колко неграмотни са студентите днес. В САЩ младите протестират против капитализма, блокират банките, защото кризата е следствие на тяхната алчност и късогледство. Същите тези банкери съсипаха голяма част от света и България в частност. Нашите "хубави и умни" блокират пешеходни пътеки! O sancta simplicitas (о, свещена простота!);
23
1
 
0
 
! Отговори
Веско преди 10 години
До en taro adunПросто е невероятно, какви *** коментари има и колко минуси са ти нацвъкали. Аз не съм видял един плакат на студенти с надпис като "Боко форевър" или "ГЕРБ на власт". Защо изобщо някои ги слага като алтернатива? Оставам с впечатлението, че в България са останали 11-15 честни, кадърни, квалифицирани човека и те не искат да се занимават с политика.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България управляват Доган и червени ислямисти. Плужеците в Парламента ги е страх от тях.
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хюмненца долни ***. Оставка ще ми искат. Да искат на Тиквата и на Реформаторите оставката. Като не им харесва прав им път. Не могат да прежалят тиквите , как им го набутаха всички дебелия отзад и затова половин година само саботажи и пречене по всякакъв начин на хората да си гледат работата в държавата. Филип Димитров , Костов , че и Тиквата разсипаха България .Така , че и дума да не чувам за тях.
20
12
 
2
 
! Отговори
Роско преди 10 години
Подкрепяте ли мили студенти връщането на мутрата мафиот Б.Б. на власт: Да + Не -
19
3
 
18
 
! Отговори
Един преди 10 години
Толкова млади, а вече глупави!
18
5
 
16
 
! Отговори
Студент преди 10 години
Искания на студентите1. Имаме воля още четири години да обвиняваме за всичко Тройната коалиция.2. Имаме воля да подслушваме още повече хора.3. Имаме воля да продължим да харчим фискалния резерв.4. Имаме воля Бойко Борисов вече да живее в правителствена болница.5. Имаме воля да ви насадим още един финансов нацист като Симеон Дянков.6. Имаме воля още един мандат да не увеличим нито един кьорав доход.7. Имаме воля да подарим България на монополите.
17
14
 
4
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
До Само малко ГРОБКво общо има ББ и ГЕРБ със сегашните протести?! Протестите са против едно гнило правителство. Никъде в света няма коалиция между, националисти, комунисти и репресирани от първите две. ОСТАВКА!!!
16
5
 
14
 
! Отговори
БОКО ПРОСТАКА преди 10 години
ТИКВА - Ш.и.б.а...н ***,верно - кинти има, Ама пак си е същия Шиб..ан ***,
15
7
 
15
 
! Отговори
Укопатор преди 10 години
Иха футографирали са ме, дукато сме укопирали патеката. Ас сам тозй с бйалата шапка и бръдата в горниьа лиав ъгал на снимката. Мамо, бабо по здрави от софиа. и само ГЕРП!
14
7
 
13
 
! Отговори
Само малко ГРОБ преди 10 години
Искаме Само малко ГРОБДа протестираме, дружно!!!Да се борим за придобивките от последните 5 години. Да върнем ББ защото само6 се самозапалиха - трябва още! Само малко...И 200000 фалирали фирми.И 500000 безработни.И рекет на всички дето мърдат.На последно място по доходи в Европа.На предпоследно място по удовлетвореност в света.И на първо място по корупция в Европа.И на последно място по свобода на печата в Европа.Само малко...Изяде живота на цяло поколение, само малко ...
13
7
 
14
 
! Отговори
Искаме Само малко ГР преди 10 години
Да се борим за придобивките от последните 5 години. Да върнем ББ защото само6 се самозапалиха - трябва още! Само малко...И 200000 фалирали фирми.И 500000 безработни.И рекет на всички дето мърдат.На последно място по доходи в Европа.На предпоследно място по удовлетвореност в света.И на първо място по корупция в Европа.И на последно място по свобода на печата в Европа.Само малко...Изяде живота на цяло поколение, само малко ...
12
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато "студентите" от СУ, УНСС, НХА, НБУ си играят на завоеватели на университетски тоалетни и пешеходни пътеки, истинските студенти събират заверки - ТУ, УАСГ, МУ, ХТМУ...
11
5
 
13
 
! Отговори
помислете преди 10 години
Всъщност окупират само в СУ, на другите места тарикатчетата се изхитриха да си правят окупациите в зали в които няма лекции в момента. ХАХАХА кой е минатия?
10
4
 
10
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
..... и деца от задблоковото ритат топка.....и к'во друго ?
9
10
 
19
 
! Отговори
Godo преди 10 години
Студенти от __ блокираха подлез, тоалетна, входа на _____, изхода на ______. Хулиганство като форма на протест. Най-сигурния начин да настроят хората срещу себе си. Явно сценаристите не са от най-умните. А, достатъчно е да се снимат протестиращите, които подкрепят студентите в по-крупен план, за да отвратят всеки нормален. Протестите, по начина по който се провеждат са напълно компроментирани като инструмент за влияние на гражданското общество.
8
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А НА НАДНИЧАРИТЕ НА ДОГАН ПРОСТО НЕ ГИ ЧЕТЕТЕ, НЕ СИ РАЗВАЛЯЙТЕ НАСТРОЕНИЕТНО С ЕДНИ *** ПИСАНИЯ .ИМА БЪЛГАРИ,КОИТО СА ГОТОВИ ЗА 5 ЛЕВА ДА СЛОЖАТ ФЕСА И ДА КЛЯКАТ НА ДОГАН ДОКАТО МУ СЕ ЗАМЪГЛИ СЪВСЕМ ПРАЗНАТА ЧУТУРА.
7
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ !
6
16
 
28
 
! Отговори
българска му работа преди 10 години
Протестиращите студенти верно ли не помнят, ча Тиквата ги пращаше да пасат овце? Протестиращите преподаватели наистина ли не помнят, как лазеха на колене и се молеха за някоя троха от бюджета на Тиквата. Орешарски осигури 110 000 000 евро за младежите, вдигна парите на майките, повече пари за Вузовете и вместо благодарност - протест.
5
9
 
29
 
! Отговори
Всички на протест преди 10 години
Аз предлагам да се барикадираме в Кауфланд или Била,да се залостим здраво от вътре и да го ударим на веселба,до изчерпване на количествата!Защо не?Право на протест!