Без вода до 22 часа в "Младост" 4

"Софийска вода" отстранява авария по ул. "Бъднина"
14 яну 2014 08:34,
2
Без вода до 22 часа в "Младост" 4
Снимка: Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията.

Във връзка с подмяна на спирателен кран и отстраняване на авария по ул. „Бъднина” ж.к. „Младост ІV” , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: от бл. 401 до бл. 439 (включително), бл. 458 и бл. 425.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски разположени на адрес: пред магазин „Фантастико”; срещу 131-во СОУ. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Уилям Гладстон” и ул. „Цар Асен” Център , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Уилям Гладстон” от ул. „Цар Самуил” до бул. „Витоша”; по ул. „Цар Асен” от ул. „Солунска” до ул. „Петър Парчевич”; по ул. „Узунджовска” от ул. „Цар Асен” до бул. „Витоша”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена на кръстовището на ул. „Уилям Гладстон” и ул. „Княз Борис І”.

Във връзка с подмяна на неработещ хидрант и пресвързване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Президент Линкълн” ж.к. „Овча купел 1” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Президент Линкълн” от ул. „Централна” до ул. „Промишлена”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски разположени на адрес: ул. „Президент Линкълн” пред магазин ЛИДЛ.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Софийска водаМладост 4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лошо е.. скучно е без вода...