Пет нови тапи ще тормозят софиянци напролет

През март общината стартира ремонти на основни пътни артерии в столицата
Обновена: 5 фев 2014 07:07 | 5 фев 2014 07:07, Красимир Ангелов
32
Пет нови тапи ще тормозят софиянци напролет
Лъвов мост ще е един от критичните участъци в София. Снимка: Булфото, архив

Пет нови тапи ще пилят нервите на шофьорите в София през март. Тогава започват основните ремонти на булевардите "Цариградско шосе", "Ботевградско шосе", "Никола Мушанов" и "Овча купел", съобщава „24 часа“.

Малко преди тях още в края на февруари тръгват и подготвителните работи и изграждането на кръстовището на две нива при Лъвов мост.

От общината уверяват, че нито един от булевардите няма да бъде затварян изцяло заради реконструкциите. Въпреки това ще има стесняване на движението.

Затваряне се планира само при Лъвов мост, като движението ще бъде спряно първо по северната лента на бул. "Сливница", отчита изданието.

В момента критични участъци в София са бул. „Александър Малинов“ в Младост, където се строи столичното метро, както и кръстовището на Семинарията, където тече изграждането на кръстовище на 2 нива.

През лятото общината планира да стартира още 5 обекта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я стига! Няма как да се оправи без да се затрудни движението. Пък ползвайте градския транспорт, на какво прилича това - кола след кола, а в нея само по един човек! Не може да ви се угоди. Вземете пример от бургазлии - изтърпяха без мрънкане преустройството на центъра и големи части от града, дори благодариха на кмета си, че сега Бургас има наистина европейски вид. И велосипеди си карат най-спокойно, и им е хубаво. И ще става още по-хубаво! Ама там живеят други хора, морето ги е направило човеци!
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A EВЛОГИ И ДРАГАН ЦАНКОВ ?!?!?!?НЕЩО КОШМАРНО Е (ЦЕЛИЯ ЕВЛОГИ!) !!! ВСЕКИ ДЕН!ВСЯКО ВРЕМЕ!
22
2
 
0
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
До nueВероятно нямаш път през "Лъвов мост" т.к. до колкото разбрах няма да има начин да се мине с велосипед от там (освен с автомобилите). Надявам се да не съм прави да са сменили плановете :)
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бяхте направили "Сребърна" второ околовръстно, а не да вдигате по две нива естакади, защото е по-лесно да се работи на готово. Я погледнете какви поразии направихте на "Хладилника", ама като трябва за мутрите, ще се отчуждава и от кръстовищата, нали?Айде без селски номера, кметице. Някой сме расли в София и добре познаваме възможностите й...
20
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Селяните от София да си ходят, и нещата ще се оправят.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зоро, да благодариш първо на баба си че те е довела от село в града и после да я изгониш пак там.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименВ с. Селяндурово истинските селяни също ходим пеша. По празниците, когато идват да поизтупат чувала, "софиянци" не слизат от колите и ползват само главните улици. Кво мрънкаш. Навсякъде е едно. Аман казах.
17
8
 
37
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Браво на кметицата! С всяка година София става все по-хубав град! Сега остава и т.нар "граждани" да започнат 1. да пазят построеното 2. да си подържат жилищните сгради в приличен вид 3. да се къпят по-често особенно лятото, защото по спирките и в автобусите е страшна смрад.
16
11
 
16
 
! Отговори
с. Селяндурово преди 10 години
Проблемите са си на "софиянци". Пука ми за тях, колкото на тях за мен. Аман.
15
6
 
65
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
Стига сте мрънкали бе.Ако несе прави нищо, Защо.Като се прави, Защо.Все си мисля че с тия ремонти ще стане по добре.А иначе който ида ги прави злоупотреби ще има.А относно шопите, незнам някой да е дошъл в София насила.Неразбирам тези които плюят София пък живеят тук.Нима само Софиянци ползват метро и се движат по обновените кръстовища.Да сте чули шоп да плюе Бургас че там има велоалеи по целия град?В София с колело като движиш несе знае до каде ще стигнеш.Браво на Бургас.
14
10
 
6
 
! Отговори
до 16 преди 10 години
"На сите суфиенци"Джъш, бе ***. Поне си призна, че не си от СОФИЯТА.Ама явно не си и от провинцията, а по-скоро си някой от Софийско Поле.Ех кога ли ще влезете и вие у София-та .? ...
13
32
 
8
 
! Отговори
Я не се дърлете преди 10 години
Решението е едно: На сите суфиенци по една убава тапа у дирнико.София не е България. Българи тези мошеници се подиграват с нас , а ние ги хрантутим.Затова: Дето видиш суфиенец - -бан до дупка. Ако сме единни ще пукнат по-бързо.
12
5
 
15
 
! Отговори
специалист строител преди 10 години
АУТОЬАНИТЕ КОИТО СА ПОСТРОЕНИ В ГЕРМАНИЯ ОТ ОНЗИ ЗВЯР ХИТОЕР,ОЩЕ РАБОТЯТИ НЕ СЕ РЕМОНТИРАТ.НАШЕТО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ ВСЯКАГОДИНА.ПЪРВОТО ЕИНАПРАВЕНО ОТ МАЙСТОРИ ,А ВТОРОТО ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ КРАДЦИ.
11
3
 
10
 
! Отговори
до Фъндьо преди 10 години
Фъндьо, не съмн този/тази който те е критикувал, но като съм от Младост знам, че тази част от метрото се прави от 2 години, включително и ремонта на пътищата. За твое сведение на около 200 метра от блока ми имаше един тунел, на който с горди букви бе изписано: "Ще бъдее завършен през 1989 г." Вече го няма. Има път и метро под него. Така че недей да бързаш. Може и 2-3 месеца да ти се виждат много, но не са чак толкова.ПП: "Има път и метро под него" Не знам точно как са разположени.
10
20
 
14
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Тези,които ми цъкате минусите.....ВЕДНАГА МАРШ В КЪЩИ !
9
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За *** шопи-тапи.
8
19
 
46
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
РЕШЕНИЕ-Софиянци да отидат по родните си места!!!
7
7
 
15
 
! Отговори
ФЪНДЬО преди 10 години
Ако четеш, а не мислиш по Ганьовски, щеше да забележиш, че казах, че и времето оказва влияние - защото и капка дъжд/сняг да капне и всичките "шофори", все едно каруци карат и с ремонт или без ремонт - задръствания стават, а като има и ремонт ... Зимата/ късна есен изобщо не са подходящи за започване на ремонти! Отделно, ако Мъжлягите, които строят обектите, не се подпираха на техниката или под дърветата, със сигурност и малко по-бързо ще стане ... Вижда се!
6
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ФЪНДЬОТо добре че от април до октомври е времето което съвпада с лятото и отпуските.
5
16
 
9
 
! Отговори
ФЪНДЬО преди 10 години
Ти недей ми казвай какво правя и къде го правя ... Логично е да се започне Април-Май месец и да се привървши до Октомври-Ноември ... период, в който не е толкова натоварено заради времето ... но тази логика очевидно на теб ти липсва по начина, по който липсва и на Общината! Каза нещо, ама нищо.