Промени в маршрутите на рейсове в Софийско стават постоянни?

Това са линии 44, 44Б и 47
11 мар 2014 17:13,
2
Промени в маршрутите на рейсове в Софийско стават постоянни?
Снимка: архив Булфото

Експерименталните промени в маршрута на автобусни линии с номера 44, 44Б и 47, обслужващи Банкя, кв."Градоман" и кв. "Михайлово" може да станат постоянни, съобщава БТА.

Предложението на заместник-кмета по транспорта Любомир Христов ще бъде разгледано на предстоящата сесия на Столичния общински съвет на 13 март.

Автобусите по линия "44" ще бъдат с маршрут от автостанция "Банкя", ул. "Стефан Стамболов", "Шосе за Банкя". Автобусите под номер 44 Б ще се движат по бул. "Сливница" до метростанция "Сливница".

Последните курсове от метростанция "Сливница" до кварталите "Градоман" и "Михайлово" ще се извършват от автобусни линии - 44, 44Б и 47.

До кв. "Градоман" последният курс от метростанция "Сливница" ще се изпълнява от линия "47" с допълнителен директен курс от метростанция "Сливница" в делнични и почивни дни.

До кв. "Михайлово" последният курс от метростанция "Сливница" през делнични дни ще се изпълнява от линия "44", а в празнични - от линия "44Б".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Фильо преди 10 години
Фъндъкова от преди много време трябваше да си почива в Сливенския за некадърност. Тя мрази град София. Тя не познава град София. Тя не е от град София. Тя си мисли, че град София е умалено копие на нужника в задния двор на бащината къща в село Белчин Самоковско. Оставка, Прокурор и Затвор.
1
0
 
5
 
! Отговори
Класика преди 10 години
Поклонете се на 305 - връзката между панелката(дом,младост) и работното място(лъвов мост)