Спират водата в някои части на София днес

Причината са ремонтни дейности
20 мар 2014 08:38, Елка Василева
2
Спират водата в някои части на София днес
Снимка: архив, Булфото

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на улиците "Маестро Кънев" и "Момкова баня" в ж. к. "Овча купел".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.

Заради подмяна и монтаж на спирателни кранове се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на бул. "Черни връх", бул. "Джеймс Баучер", ул. "Богатица", ул. "Горски пътник" и локалното платно на бул. "Черни връх" от номер 8 до номер 14.

Във връзка с прекъсване на сградни водопроводни отклонения се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 19.00 часа по ул. "Витоша" от ул. "Никола Петков до ул. "Любен Каравелов", в района на улиците "Никола Петков", "Цар Борис Трети, "Дъбрава",  "Георги Бенковски" и ул. "Околовръстна".

Заради направа на връзка между новоизграден уличен водопровод се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00  часа в района на ул. "Еловица" от номер 48 до номер 55 "Б" във вилната зона "Симеоново-Драгалевци".

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 часа по ул. "Гео Милев" от номер 22 до ул. "Цар Симеон".

Заради монтаж на спирателни кранове и подмяна на сградно  водопроводно отклонение се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа в района на бул. "Царица Йоанна", бул. "Вардар", бул. "Александър Стамболийски", ул. "Булина ливада".

Подмяна и монтаж на спирателни кранове налагат спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа в района на улиците "Евлоги Тодоров", "Димитър Тошков", "Веско Веселинов",  "Славе Турчов", "Илия Манов".

На 20 март ще бъде спряна водата и в ж. к. "Разсадника-Коньовица" от 10.00 до 17.00 часа в района на ул. "Пчиня" от номер 12 до номер 26 и бл. "24". 

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат  повече информация на телефон 0700 12121.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди време летувах в Шкорпиловци. Плажът там е като приказка - много дълга и широка пясъчна ивица, съперничи на големите ни курорти. На някои места пясъкът е ситен, мек и фин като пудра - такова нещо рядко се среща. Планинския склон, обрасъл с дъбови дървета, свършва до самия пясък. Бунгалата ни бяха в самата гора, а плажът и морето - на две минути път пеша.Това богатство трябва да се съхрани!
1
0
 
21
 
! Отговори
вестинк прасе преди 7 години
Пореден проект на застрояване на Черноморието, косвено свързан с брата на Сергей Станишев Георгий, получи одобрението на правителството днес.Става въпрос за инвестиционен проект на стойност 100 млн. лева в община Бяла. Проектът трябва да се изпълни в местността Карадере, южно от Варна. Карадере попада в защитената мрежа Натура 2000, в защитена зона "Камчийска планина" за опазване на дивите птици и защитена зона "Плаж Шкорпиловци" за опазване на природните местообитания и на дивата флора и фауна.Според съобщението на сайта на Министерския съвет проектът предвижда изграждане на три х