Такси блъсна майка с двегодишно дете в София

Те пресичали неправилно
12
Такси блъсна майка с двегодишно дете в София
Снимка: архив, БулФото

Майка и двегодишният й син са били блъснати от таксиметров шофьор на ул. „Зайчар” в София.

Те са пресичали неправилно, а инцидентът е станал около обяд.

Пострадалите са без сериозни наранявания и опасност за живота и са откарани в болница, където им се правят допълнителни прегледи, съобщиха от полицията.

Случаят се доизяснява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Цвети преди 9 години
Миризливи *** снощи пресичам Ботевградско шосе и една *** се удря в предната ми броня и хварля детето си на стъклото отпред за мое щастие нямаше никакжи проблеми преживях такъв ужас на никои не го пожелавам
7
0
 
7
 
! Отговори
Коце преди 9 години
*** *** ***!
6
0
 
12
 
! Отговори
лъжете преди 9 години
*** бутна *** си под такси за да може маалата да обере и претрепе шофьора на таксито.На гнусната *** и няма нищо, на *** също.Шофьора е насинен,колата смачкана,журналистите играят по свирката на *** срещу българите
5
0
 
36
 
! Отговори
не така преди 9 години
заглавието е доста неточно..трябва да звучи 'майка бутна детето си под кола, пресичайки на забранено място'..
4
0
 
69
 
! Отговори
Йори преди 9 години
Всеки ден минавам оттам на път за работа. Както някои знаят, наблизо има и "маала" с индобългари. Та по едно време бяха започнали да правят подобни номера на шофьорите. Изскачат внезапно на платното, бутват се в колата, но така, че да не пострадат сериозно, вият и пищят на умряло и искат пари, за да не се вика полиция. Не знам дали този случай е такъв, но аз се бах заканил ако някой ми го направи този номер на мен, да сляза от колата и да го смеля от бой, че да има за какво да се оплаква.
3
1
 
48
 
! Отговори
Беселина преди 9 години
Още една майка-***. Учи детето си от малко да прави простотии, като порасне си остава ***. Затова и държавата ни е такава.
2
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНапротив, там си има тротоар като слънце.Най вероятно са от *** махала до Двореца на децата- 14 -годишната майка с двегодишното *** сазаработвали.
1
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Пресичали неправилно"... демек най-вероятно са били принудени да се разхождат извън тротоара заради дупките или паркираните там коли. *** държава.