Промени в движението по "Ботевградско шосе" заради ремонт

Те ще са в сила от 3 до 5 юли
1
Промени в движението по "Ботевградско шосе" заради ремонт
Снимка: Столична община

Временни промени се въвеждат в движението по бул. "Ботевградско шосе" от 3 до 5 юли във връзка с ремонтните дейности от ул. „Летоструй” до Софийски околовръстен път включително, съобщават от Столична община.

Променя се посоката на движение на входящата пътната връзка от бул. „Ботевградско шосе” към бул. „Владимир Вазов” за идващите от посока център в изходяща от бул. „Владимир Вазов” към бул. „Ботевградско шосе” в посока Софийски околовръстен път.

Забранява се влизането на превозни средства по южното пътно платно на бул. „Владимир Вазов” между ул. „61” и бул. „Ботевградско шосе”. Движението на превозните средства следва да се извършва двупосочно в северното пътно платно - две ленти за входящото движение посока център и една лента за изходящото движение посока Софийски околовръстен път, като включването в бул. „Ботевградско шосе” се извършва по пътната връзка съгласно променената посока на движение.

Променят се частично маршрутите на:

Автобусна линия 78 – в посока кв. „Враждебна” - от автостанция „Изток” по бул. „Ботевградско шосе”, по дясната връзка на пътния възел при кв. „Враждебна”, наляво по ул. „46”, наляво по ул. „8” до автобусното ухо в кв. „Враждебна” и обратно по същия маршрут;

Автобусна линия 119 - линията да се движи по постоянния си маршрут, като в посока кв. „Ботунец” спазва въведената временна организация на движение в лявото пътно платно на бул. „Владимир вазов” от ул. „61” до бул. „Ботевградско шосе”.

Автобусите по линия 78 ще спират на всички автобусни спирки по временния маршрут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Столичанин преди 9 години
Столична община да пусне метрото до кв.Враждебна.Хората от този квартал(един от най-близките до центъра)не са прокажени за да имат само една директна връзка(авт 78),който дори не минава по бул."Ботевгр.шосе"и хората по тази дестинация няма с какво да се придвижат.Е,пусната им е "аванта" да ползват селските рейсове,които са на 1 час в по0късния часови пояс.