Части от столицата остават на сухо в петък

"Софийска вода" ще подменя водопроводни отклонения
3 сеп 2014 17:07, Анисия Иванова
0
Части от столицата остават на сухо в петък
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в петък в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

На 5 септември във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Кумата”, кв. „Бояна”, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Кумата” от ул. „Ралевица” до ул. „Даскал Стоян Попандреев". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Кумата” – пред сградата на „Овергаз”.

В петък във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Александър Сергеевич Пушкин”, кв. „Бояна”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 10:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Найден Николов” и ул. "Острица”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Александър Сергеевич Пушкин” ъгъла с ул. „Острица”.

На 5 септември във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 14 кв. "Враждебна”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. 8, ул. 5, ул. 30, ул. 47, ул. 50. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. 8 ъгъла с ул. 55.

Също в петък във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Президент Линкълн”, жк. „Овча купел”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Президент Линкълн” от ул. „Централна” до ул. "Промишлена”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес бул. „Президент Линкълн” срещу супермаркет „Лидл”.

На 5 септември във връзка с направа на връзка с уличен водопровод на ул. „Луи Айер”, кв. „Манастирски ливади”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
Околовръстен път, ул. „Йордан Бакалов Стубел”, ул. „Григор Чешмиджиев”, ул. „Луи Айер”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Луи Айер” ъгъла с ул. „Йордан Бакалов Стубел”.
След възстановяване на водоснабдяването в засегнатите райони е възможно временно повишаване мътността на водата.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: водаспиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари