Къде няма да има вода в София на 9 септември

Сред засегнатите е с. Долни Лозен
8 сеп 2014 15:55, Екип на Dnes.bg
1
Къде няма да има вода в София на 9 септември
Снимка: архив, Reuters

На 9 септември 2014 г. (вторник), във връзка с разкриване на връзка между уличен водопровод и сградно водопроводно отклонение на ул. „Борова гора” с. Долни Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. „Борова гора”, ул. „Васил Левски”, ул. „Половраг”, ул. „Караджин”, ул. „Стадион”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пешев” ъгъла с ул. „Караджин”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
На 9 септември 2014 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Пиротска”  Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по  ул. „Пиротска” от бул. „Христо Ботев” до бул. „Стефан Стамболов”
по бул. „Стефан Стамболов” от ул. „Пиротска” до бул. „Тодор Александров” – четни номера

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска” ъгъла с бул. „Стефан Стамболов”. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
На 9 септември 2014 г. (вторник), във връзка с направа на връзка на уличен водопровод  на ул. „Цар Освободител”  гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :
по ул. „Цар Освободител” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Марица”
по ул. „Сливница” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Цар Освободител”, ул.”Разтоварище”, ул. „Тракия”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Освободител” ъгъла с ул. „Сливница”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 9 август 2014 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод пред бл. 246 жк. „Гоце Делчев” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Тодор Каблешков”, ул. „Костенски водопад”, ул. „Георги Измирлиев”, ул. „Киро Тулешков” 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Киро Тулешков” при бл. 249.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 9 септември 2014 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Синята скала”  кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Синята скала” и ул. 719-та

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 719 №11.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 6 години
Още не са слезли партизаните и водата спря !