Водата спира временно в сряда в столичния квартал "Красна поляна"

"Софийска вода" ще подменя водопроводно отклонение
29 сеп 2014 15:43, Анисия Иванова
0
Водата спира временно в сряда в столичния квартал "Красна поляна"
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне в сряда водоснабдяването в част от жк. „Красна поляна” 1, съобщиха от дружеството.

На 1 октомври във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Методи Кусевич” жк. „Красна поляна” 1, се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Методи Кусевич”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Методи Кусевич” 1.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: водаремонтспиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари