Съмнениe за бомба вдигна на крак летище София

Лични вещи били забравени в самолет на Турските авиолинии
Обновена: 8 ное 2014 12:36 | 8 ное 2014 12:15,
28
Съмнениe за бомба вдигна на крак летище София
Снимка: Reuters, архив

Съмнение за бомба осуети излитането на редовен полет на Турските авиолинии към Истанбул от Летище София, съобщи БТВ.

По първоначална информация самолетът е кацнал аварийно, но впоследствие се оказа, че кацането е било част от редовен полет на Турските авиолинии от Истанбул към София.

След като пристигналите от турския град напуснали самолета екипът на борда извършил редовните си прегледи на салона. Под една от седалките е намерена чанта, вероятно забравена. Впоследствие е установено, че в нея има лични вещи, а не бомба.

Въпреки това служителите са задействали разписаните правила при такива действия и самолетът бил изтеглен на аварийна стоянка. Специализираните сили са извършили проверка на самолета.

След като не е открито нищо съмнително и притеснително самолетът е отлетял за Истанбул.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Някъде там преди 9 години
Напоследък тези " инциденти" много зачестиха с турски самолети! Дали някой не пробва или разучава работата на службите???
9
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пишa нa език който говориш грaмaтично по добре от мен
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко чингенетa имa кaто теб които зaблуждaвaт Бългaринa че Турците сa глaвния проглем ти си добър aртист но незнaеш че пионките също бивaт премaхнaти от игрaтa
7
6
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 9 години
a кaто чуеш бългaркa яснолитие мaнхaйм
6
0
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
преди 3 години забраих 1 бутилка уиски в самолет на австрийските авиолинии - нищо, не се чу ! някой се е зарадвал подобаващо
5
1
 
10
 
! Отговори
a преди 9 години
По първоначална информация самолетът е кацнал аварийно, но впоследствие се оказа, че кацането е било част от редовен полет на Турските авиолинии от Истанбул към София ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една съседка ми каза ,че кацнал самолет!
3
1
 
23
 
! Отговори
рангел преди 9 години
по първоначална информация-кацнал авариино.Чия е информацията?Ако хората от кулата незнаят,че този самолет е редовен полет,за какво им плащат?
2
4
 
22
 
! Отговори
лично мнение преди 9 години
До DOBREПравилно, често виждам доста стоящи и скучакщи митничари а да не говоря за обслужването. По принцип 2 часа преди полета започва приемането и проверката на пътниците. В софийското летище докато не се събере огромна опашка и хората звпочнат да нервничат от умора служителките ги няма, 30 минути преди полета миришещи на пот и нечистотия служители и митничари пристигат, претупват работата на бързо и отиват на кафе. България никога няма да бъде европейска демократична страна. Азия!
1
2
 
16
 
! Отговори
и това се случва преди 9 години
В Бългаия с робот и дистанционно ли обстелват съмнителни обекти или все още рисковат човешки живот. При всички случаи наблюдателноста от страна на гражданите, пътниците е задължителна. Не разчитайте само на органите на реда