Край с базарите за дрехи и гащи в НДК

Боршош получил подкрепа за това от Съвета на директорите
14
Край с базарите за дрехи и гащи в НДК
Мирослав Боршош. Снимка: архив, БулФото

Базари за дрехи и бельо в НДК няма да се организират.

Новият изпълнителен директор Мирослав Боршош е получил пълна подкрепа за решението му да не се организира базар тази година на заседанието на Съвета на директорите на НДК.

Още по темата
"В предложените ми оферти за наем на площи фигурираха десетки щандове, на които трябваше да се продават дрехи и бельо.

Убеден съм, че Националният дворец на културата се нуждае, освен от цялостна концепция в областта на културната, конгресна и конферентна дейност, и от ново виждане за това какво трябва да помещава, как трябва да изглежда и какво да символизира емблематичната сграда на Двореца и с какво не би трябвало да се свързва", е обявил Боршош, цитиран от пресцентъра на НДК.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: НДКМирослав Боршош
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Денислав преди 9 години
До симпатягаНапълно съм съгласен с теб. Просто не знам защо толкова хора са ти поставили минус. Сградата е наистина неефективна. Нека всеки помисли - огромна сграда, на която се ползват коридорите (забележете - коридорите) за организиране на базари и то няколко дена в годината.Това е като да построиш един квартал от блокове с много апартаменти и да ги държиш празни. Да ги даваш за няколко дена в годината на бездомни хора, който да ползват само коридорите.
9
0
 
7
 
! Отговори
пеуничанин преди 9 години
Оно глей съга,оно яла те,кой сака да си земе *** да доде у Пеуник.Имаме и обикновени и от неръждавейка и съшити с тел от парчета шпаринг и поцинковани се намират също.И всичките са устойчиви на бой с винкел.Яко,а?Елате у Пеунико,ако сакате да не одите насинени.Имаме секакви цветове,та даже и ръждави.Тия са от миналата година и са стояле на сергията опред,па ги е мокрил дъждо.Имаме и магнитни по патент на д-р Ливайн-оня с големите уши.За по капризните има и от алуминий.
8
1
 
6
 
! Отговори
God преди 9 години
До адъА колко от "Произведено в България" беше произведено в Китай, само изложителите си знаят. В момента има такъв базар в зала Универсиада.
7
0
 
8
 
! Отговори
културист преди 9 години
Дрехите и гащите си бяха солидно перо от издръжката на НДК-то !
6
19
 
6
 
! Отговори
симпатяга преди 9 години
НДК е морално остаряла сграда, правена за съвсем други времена. Само като погледнете неефективното осветление и отопление, лошо ще ви стане. Алтернативата е- бута се цялата, вместо да се поддържа на изкуствено дишане, от което никой няма нужда и полза. И се прави или хубав парк, или модерна функционална и ефективна сграда. Не знам какво толкова има за мислене, казуса е ясен (барабар с "паметника" отпред, ако може и оня на сАвеЦката армия, дето не е ясно от какво точно ни е освободила)
5
4
 
15
 
! Отговори
поетеси без гащи преди 9 години
"Българската култура без ***." Това е новият партиен девиз. Искаме поетесите да ходат без ***.
4
10
 
9
 
! Отговори
БГ - не гледай тъпо! преди 9 години
Поредният *** партиен натегач! Гащите пречели на културата - по-тъпо изказване на бях чел! Тоя негодник трябва да го накарат гол да ходи по улиците, та да му гледаме културата!
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво! Ама как сега, културата без *** :-)
2
3
 
19
 
! Отговори
адъ преди 9 години
Баси герберската метла - за няма месец на власт и смениха всички директори!Иначе Боршош доборе го каза, ся остава и да измисли културни занимания за двореца на културата.Въпреки това смятам, че инициативата "Произведено в България" БЕШЕ добра. И мястото и е в НДК.
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Па вземете малко го осветете тоя дворец, че по тъмно като минавам от там нищо се не види и се блъскам у двореца на културното.