Спират водата в части на столицата в петък

Ще се извършват ремонтни дейности
21 яну 2015 15:34, Василия Пейчева
0

На 23 януари 2015 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могила” жк. „Красна поляна” І, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Могила” от ул. „Булина ливада” до бул. „Вардар”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Могила” пред бл. 36Б.

На 23 януари 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Фружин” кв. „Васил Левски” , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.„Рилска обител”, ул. „Бесарабия”, ул. „Стоян Попов”, бул. „Ботевградско шосе”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия” ъгъла с ул. „Стоян Попов”.

На 23 януари 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски” с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Васил Левски” от ул. „Ракита” до ул. „Иван Пешев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски” ъгъла с ул. „Ракита”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари