Кои квартали на София остават без вода на 19 февруари

"Софийска вода" ще осигури водоноски
17 фев 2015 17:25, Анисия Иванова
0
Кои квартали на София остават без вода на 19 февруари
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в четвъртък, 19 февруари, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на бл. 97, жк „Дружба“ I, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк „Дружба“ I – ул. 5038, ул. 5046. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 97.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Никола Атанасов“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Никола Атанасов“, ул. „Димитър Стоичков“, ул. „Хубава Яна“ и ул. „1-ви май“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хубава Яна“, ъгъла с ул. „Димитър Стоичков“.

В четвъртък във връзка с реконструкция на канализационни клонове на ул. „Жетварка“ и ул. „Елемаг“, жк „Изгрев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Елемаг“ -  от ул. „Жетварка“ до ул. „Константин Кисимов“, ул. „Константин Кисимов“ от ул. „Фредерик Жолио Кюри“ до ул. „Елемаг“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Кисимов“, ъгъла с ул. „Елемаг“.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. „Дунав“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Константин Стоилов“, от ул. „Тимок“ до бул. „Сливница“, ул. „Дунав“ - от ул. „Панагюрище“ до бул. „Сливница“, бул. „Сливница“ - от ул. „Г.С.Раковски“ до ул. „Индустриална“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Сливница“ 309.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Рожен“, кв. „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Рожен“, между ул. „Балчо Нейков“ и ул. „Петър Панайотов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Рожен“, пред пожарната.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари