Момичето, бито от таксиджия: Знам коя е фирмата!

"Хвана ми чантата и започна да ме блъска с нея", разказа тя
10 май 2015 12:00,
91
Момичето, бито от таксиджия: Знам коя е фирмата!
Снимка: Нова телевизия

Момичето, което беше нападнато и бито от таксиджия, защото не му е оставило бакшиш, знае коя е таксиметровата фирма. В последната работна седмица тя е трябвало да разпознае своя нападател.

"Показаха ми черно-бели копия на лични карти и набелязах няколко души, защото снимките не са цветни и не са и съвсем актуални", разказа потърпевшата Полина Александрова пред нова телевизия.

Тя е убедена коя таксиметрова компания е ползвала, защото е заснела с телефона си стикера в автомобила, показващ цените и името на фирмата.

Още по темата

Припомняме, че Полина бе нападната от шофьора на таксито, след като той ѝ поискал 20 лева при сметка 16 лева. Момичето поискало касова бележка и попитала за името на шофьора, защото нямало в колата служебна карта. Това обаче отключило агресията на водача.
 
"Когато той видя камерата на телефона, той побесня, защото реши, че ще го снимам, а целта ми беше да се обадя по телефона. Той ми взе телефона и го изхвърли през вратата и аз се стреснах. След това той ми хвана чантата и започна да ме блъска с нея. Тогава нещата от чантата се разсипаха в колата. Докато аз оглеждах къде са ми нещата, той излезе от колата, дойде от моята страна и ме хвърли на асфалта пред блока, където живея. Аз се върнах към колата да си взема нещата и той пак ме хвърли", разказа Полина.

Случилото се води до влошаване на стара травма, която Полина има.

"Казаха ми, че имам хематом на бъбрека в следствие на травма", добави тя.

Данните на "Автомобилна администрация" показват, че само през последната година въпросната таксиметрова компания е получила над 50 акта за различни нарушения. От фирмата обаче твърдят, че са изрядни и не вярват, че техен шофьор е извършил побоя. В случай, че техният служител се окаже виновен, от компанията обещаха той да бъде уволнен.

По думите на собственика компанията съществува от 2 години и има 150 шофьора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лично аз знам за 4-*** бакшиша, които са излежали различни присъди. 4-***, които карат такси в един район на Варна. Представете си какво ще е за цяла България. Колко ли има още, за които не знаем.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ave , tozi , vkaraite go v aresta
34
12
 
8
 
! Отговори
Храстореза преди 8 години
Добре че само с това се е разминала че ......
33
55
 
4
 
! Отговори
ххх преди 8 години
Тази е подлярка !Хич не ми харесва !Не ми се гледа тъпата и физиономия !
32
46
 
2
 
! Отговори
ххх преди 8 години
Много злобни хора пишат коментарчета, готови да вкарат всеки в затвора, ей тъй, за нищо !И тази е злобарка, готова на всичко, само за да и мине цирка !Я се омитай !
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва и фирмата да отнесе яка глоба
30
3
 
0
 
! Отговори
antibakshish преди 8 години
До никиИли полицай. Сори но е така
29
1
 
22
 
! Отговори
.... преди 8 години
Mnogo e lesno da posegnesh na po slab ot,teb ..*** dolen da go sadqt vednaga!!
28
0
 
14
 
! Отговори
t'th;rtlh преди 8 години
I kato uvolnim sofora vsicko ste se opravi taka li spored men solidna globa I vzimane na pravata na kompaniyata samo nestastnitsi I tsigani karat kolite na taksimetrovite firmi naznaceni sa edni karat drugi nyakoi daje sa bez kniski
27
1
 
55
 
! Отговори
набюдател преди 8 години
Имат жи-пи-ес всички таксита, не е трудно да бъде намерен, още повече че камерите 100% са заснели таксито по маршрута по който е минал, да бъде намерен и вкаран в затвора !!!
26
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
знаем ги тези игрички, така се елиминира конкуренцията
25
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвсякъде се вижда, че около 75% от таксиметровите шофьори са абсолютни простаци и престъпници. Сред таксиджийките е пълно със селянки и простакеси.Професията е приютила невероятно количество примитивни хора и от двата пола. Очевадно е.
24
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз вече ползвам само Юбер, на такси не бих се качил за нищо на света!
23
1
 
23
 
! Отговори
Tih velikan 681 преди 8 години
Samo boya za takiva bakshishi e reshenie,no boi do Pirogov!!!!
22
1
 
33
 
! Отговори
MadSlav преди 8 години
Този не бих го съдил изобщо. Намирам го, отиваме на един планински излет....когато се върне, ако се върне, ще бъде в количка. Много е жалко това, защото познавам и свестни шофьори на такси.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bakshisha zapochva ot ministrite i svarshva do kelnerite, ot bakshihs na edro milioni do baljhsihs na drebno stotinki.150 choveka ne sa mnogo i tia moje da go poznae. V denia na zaplatata da otide maskirana tam i shte mu vidi nahalnata mutra.Za milioni niama zakoni Za kokoshka niama proshka
20
4
 
57
 
! Отговори
ники преди 8 години
Ха ха ха! Тук всички "бакшиши" са се обединили да плюят момичето. Има проста максима - от когото не става нищо, става таксиметров шофьор! За жалост, тази държава става все по-сбъркана и по-сбъркана!
19
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Непосредствено след инцидента заяви, че шофьорът я е нападнал, когато му поискала касова бележка. След време започна да твърди, че е извадила телефона си, който някак си започнал да снима и тогава шофоьрът й скочил. Сега пък изобщо не била успяла да снима, а той й скочил?Ще ме извинявате, ама това на какво прилича?
18
53
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами тая кифла се е правила на интересна както повечето бг кифли и си е изяла боя ....
17
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тая не е много читава жена като гледам как й се разминават показанията. Ама и такситата са ***. Аз на такси не се качвам. Таксиджиите са нагли, прости крадци. Общо взето този случай много смърди и е хубаво да се разплете докрай.