Къде няма да има вода на 14 май в столицата

Ще се извършват ремонтни дейности
12 май 2015 15:46,
0
Къде няма да има вода на 14 май в столицата
Снимка: Софийска вода

На 14 май  2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тупик“, с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Илия Манов“, ул. „Славе Турчев“, ул. „Веселин Веселинов“, ул. „Димитър Тошков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петко Симеонов“ ъгъла с ул. „Георги Зозов“.

На 14 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Косана“ вилна зона „Косанин дол“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чаталджа“, ул. „Балкан“, ул. „Косана“, ул. „Орфей“, ул. „Никола Славков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чаталджа“ ъгъла с ул. „Косана“.

На 14 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братия„, кв. „Илиянци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Братия“ от ул. „Петуния“ до ул. „Комета“; по ул. „Комета“ от ул. „Братия“ до ул. „Махония“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братия“ ъгъла с ул. „Комета“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари