Дронът видя: Пустош на "Цариградско"

Шофьорите, разбрали за ремонта, опразниха булеварда
Обновена: 2 юни 2015 14:28 | 2 юни 2015 12:44,
60
Дронът видя: Пустош на "Цариградско"
Снимка: Dnes.bg

Очакваните тапи заради ремонта на "Цариградско шосе" се оказаха мираж.

След като вчера сутринта наш репортер измина 2,5 километра за 40 минути, днес дронът ни полетя, отново сутрешно, за да види какво се случва.

Още по темата

Изненада - тапи няма, изнервени шофьори - също, тук-там се срещат машини, които изриват стария асфалт, за да подготвят другите машини, които ще го положат.

Оказва се КАТ действат бързо, и освен катаджии, са пуснали още едно платно за движение, за да усмирят надигащата се вълна от недоволство.

Знаете, че ремонтът се провежда в участъка от Външно министерство до "Алея Яворов".

Обещанията на Столичната община са, че ремонтът на един от най-натоварените булеварди, ще свърши в края на лятото, за да поеме потока от прииждащи за 15-и септември. А догодина – следва нов ремонт!

Вижте уникалните кадри!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
9
 
! Отговори
do 12 преди 8 години
ne e hubavo da se protivopostavq Sofia sreshtu provincita .vse pak vsicki sme balgari. Provincita naistina e oshtetena zashto vsicki investicii se nalivaha sofia yujna Balgaria.Severa izostana mnogo .
25
1
 
23
 
! Отговори
Пак греда ! преди 8 години
И защо никой не работи??????
24
0
 
11
 
! Отговори
до ЦУЛТУРЕ преди 8 години
А ако направят и подлез/надлез на същотото място- Цариградско шосе 115, ще стане наистина прекрасно. Някой знае ли защо там няма начин да се пресече ШОСЕТО, а трябва да се ходи чак до Окръжна болница.
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера хората с тези данъци, кой къде плащал, истината е една и да ги платиш в София и да ги платиш във Варна отиват на едно и също място където се крадат. :D
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Празна улица... УУУУАУУУУУ УНИКАЛНИ КАДРИ!
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дронът полетя... дронът видя... Голяма гордост, че имате дрон.Мислите ли, че на някой му пука с какво сте снимали, че всеки път го изтъквате? Ако ще с цепелин да сте прелетели, все тая.
20
0
 
7
 
! Отговори
ЦУЛТУРЕ преди 8 години
Да, наистина познавам хора, които работят на Цариградско шосе 115, там където има мол и сума ти бизнес сгради. Те вече започнаха да се интересуват какъв транспорт върви наоколо, някои дори се поинтересуваха къде може да си оставят велосипедите. Току виж станем европейци малко. А ако Общината открие временна допълнителна авто линия от МОЛА до станция Експо-Център - ще бъде прекрасно.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не мога да видя уникалните ви кадри, защото видеото ви не работи, бе резили
18
0
 
9
 
! Отговори
Краси преди 8 години
Остава да оправят и движението по бул."Ал.Малинов"!!!!Там тапата е 1 час на два светофара!!!!!!!!!!!
17
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Енрике, не влизай в София- дронът бди!
16
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не яде асфалт да яде ***.
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо е ужас в този район! Ако бях по-дребничка и аз щях да си взема един дрон, и да си летя върху него.
14
2
 
29
 
! Отговори
гост преди 8 години
На Цариградско няма, защото всички решиха да минат по другите "артерии". Вижте какво става по Сливница, Дондуков, Данаил Николаев, Ситняково или Драган Цанков.
13
0
 
54
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
Пустош, ама най-вече на платното, КОЕТО ТРЯБВА ДЕНОНОЩНО ДА СЕ РЕМОНТИРА.
12
1
 
41
 
! Отговори
dsada преди 8 години
До Народа асфалт не ядеА ние, в София, според теб, данъци не плащаме ли?София е нетен вносител в бюджета, тоест аз ти плащам нерентабилните тютюневи посеви, а не ти моето метро -него го плащат отрудените немци....
11
13
 
34
 
! Отговори
Без значение преди 8 години
До Народа асфалт не ядеАми, айде, ВИИ, отрудените хора от провинцията, си вземете децата, които сте пратили тук, вземете и съгражданите си и оставете малко тоя град да подиша? Не стига, че всички се изсипаха в този град, а и парите там отивали. Еми да, ще отиват и повече даже трябва. Който живее повече от 6 месеца тука, по квартири, да му отиват данъците в София, а не в Тетевен или Койнаре.........
10
1
 
29
 
! Отговори
х'асфалта преди 8 години
До Народа асфалт не ядекво плащаш бе, виж си данъка на колата и къщата дето живееш и ела да видиш моите... колко внасяш ти в бюджета, директно от твоя джоб и колко всеки софиянец... като ни стигнете данъците и таксите тогава ще дрънкаш!
9
9
 
6
 
! Отговори
грегро преди 8 години
Щом Цариградското е празно, значи утре пак тръгвам с колата. Днес се прецаках да дам 1лв за метро, но утре пак ще си бива със 100 по шосетата.
8
1
 
19
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Нали Бойко каза , след асфалта ,идат заводите............
7
4
 
13
 
! Отговори
хмм преди 8 години
До Народа асфалт не ядеАйде пак налазихте тези с опорните точки :) ти не си грам от провинцията и като капак на всичко ползваш всички "благинки" дето можеш, а ги плюеш всеки ден...