Роми травестити превзеха дома на дипломат в София

Пазачите на бардака нагло изгонили собственика на дома
Обновена: 23 юни 2015 10:45 | 23 юни 2015 10:11,
125
Роми травестити превзеха дома на дипломат в София
Снимка: Google Maps

Роми травестити превзеха дома на консула ни в Шанхай в центъра на София, съобщава вестник "Телеграф". Имотът се намира на бул. "Васил Левски" 127 в близост до Сточна гара. Собственост е на Ирина Белева.

Старинният имот, издигнат от 1923 година, е окупиран от няколко ромски фамилии, които са се настанили безнаказано там по време на четиригодишния й мандат.

Някои от обитателите на стария дом са травестити, заради което къщата е заприличала на бардак.

За проблема сигнализирал съпругът на консула ни Кръстьо Белев. Миналото лято жена му се върнала за кратко у нас и естествено се отправила към къщата си в столицата.

Първо забелязала, че изящната входна врата от ковано желязо липсва, а на нейно място скрибуца набързо скована от дъски порта. В двора дипломатката се натъкнала на неканените гости, които спокойно се разхождали и дори били простряли пране. На въпроса какво правят там, ромите отговорили, че "пазят".

Дипломатката била принудена да прекара отпуската си в хотел в София и при свекърва си в Пловдив. Консулката подала сигнал до МВР и малко след това полицията изгонила незаконно нанеслите се.

Пришълците обаче се настанили отново само дни по-късно. Къщата отново е пълна с хора, сред които има няколко поколения - от старци до малки деца и бебета. При посещение на имота, живеещите там се опитали да обяснят, че плащали 500 лева наем. На кого обаче, не станало ясно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
38
 
! Отговори
Продълж. на 49 преди 8 години
Този мой комшия обаче не можа да се справи,защото самонастанилата се е ромка с 4-5 извънбрачни деца.Аз недоумявам как така някой може да ти влезе в къщата и полицаите да те съветват да я събориш, защото била стара, иначе било много трудно да изкарат оттам безработна, многодетна самотна майка.Сега човекът обикаля адвокати, търси съвети. Спря им само тока, но се наложи да плати това, което са изконсумирали до момента. Водата обаче не може да им спре, защото тази тръба захранва и друга къща. Ужас!
30
0
 
23
 
! Отговори
Продълж. на 48 преди 8 години
Буквално подлудихме какви ли не инстанции, когато група роми се настаниха най-напред в двора на съседна къща, чиито собственици бяха в чужбина. Инстанциите действат мудно. Ние забелязахме, че роми вече се мяркат и в самата къща. Накрая ги изгониха окончателно оттам, но те вече бяха направили много поразии, за които, разбира се, не платиха обезщетение.В друга къща, собственост на мой съсед, също бяха успели да се вмъкнат роми, използвайки това, че наемателите бяха напуснали.Съобщиха му съседите.
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Управител имотиОтговорът се съдържа в данните, които си цитирал - подобни фирми така ще те одерат, че накрая не само няма да получиш нищо от наемите, ами и ще се окаже, че им дължиш още пари затова, че са ти "наглеждали" имота. Има не един такъв случай.Пък и жената може да не е искала да дава къщата си под наем.Тук се набива на очи един факт. Защо съседите не са реагирали? Казвам го от личен опит. Бяхме подлудили всякакви инстанции, когато група роми се настаниха в съседна къща /продълж
28
8
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До ударенЗАРАЗАТА Е ОБХВАНАЛА И РИМЛЯНИТЕ ОЧАКВАМ РУХВАНЕ НА РИСКАТА ИМПЕРИЯ СКОРО ТОЕСТ----КРАЯ НА ТАЗИ ЕВРОГЕЙСКА ВЛАСТ
27
0
 
51
 
! Отговори
МАЛЕЙ преди 8 години
това хем ром, хем травестит, смятай че и с резолюция на ООН подкрепена от Хага не можеш да го изгониш. Тази го е закъсала, да се хваща на работа някъде да може поне режийните да им покрива.
26
2
 
40
 
! Отговори
240 идиота и клоуни преди 8 години
Браво, браво! Малка шепа ***,индийци ,гейове затриват българи - великата нация,потомците на атланти, тракийци.Великият народ на три морета,Памир и Тибет. Лели,лели...!
25
19
 
4
 
! Отговори
Управител имоти преди 8 години
Ако дамата беше се обърнала към агенция за отдаване на имоти под наем и към охранителна фирма: щеше да има СОТ, щеше да има жива охрана (всеки месец около 550 лв. всичко-денем сот, нощем охранител и СОТ). Агенцията щеше отдавна да е отдала имота под наем и срещу 10 процента да го наглежда а срещу още 30-40 процента и да го поддържа. А ако ми го дадат на мен да го управлявам ще им докарам и приходи, ще е поддържан и пазен..! ljuboslav***yahoo !!!
24
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V PRAZNITE GILISHTA TRIABVA DA SE NASTANIAVAT KRAINO NUGDAESHTISE,DORI I DA SA ROMI,TAKA SHTE SE STOPANISVA IMOTA.INTERESNO MI E KAKVO IMATE SRESHTU ROMITE--HORATA SA BEDNI I KRAINO NUGDAESHTI SE.
23
0
 
1
 
! Отговори
Бейджинг преди 8 години
Прежзехме и Китай
22
0
 
54
 
! Отговори
странно преди 8 години
Да не би да вървим към нова римска империя.С император - римлянин травестит?
21
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко му е през буя, варди го цял батальон командоси и птиче не може да прелети над Банкя, само къпани джурналистки. Обаче *** могат да окупират няколко от апартаментите на Цвъки. За какво са му шест, като има хора нямащи и едно или загубили го по време на управлението на Гроб?!
20
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надушили са, че никой не живее там и са го окупирали!
19
0
 
100
 
! Отговори
12345 преди 8 години
Значи от една страна, държавата отказва да защити собствеността на гражданите.... от друга страна, тази гражданка, ако помоли 3-4 по яки момчета, да изгонят самонанеслите се, защото надали ще се изнесат доброволно.... ще бъде обявена за расистка и БХК яко ще се сезира, щото гем роми хем травестити ....... Това е лудост някаква....
18
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подобен случай има на бул. Стамболийски на спирката на трамвая Одрин (ако не се лъжа, първата след мола)?
17
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Миналото лято жена му се върнала за кратко у нас и естествено се отправила към къщата си в столицата."Само не разбрах, защо историята се раздухва с една година закъснение? Предизборно ?Относно наглостта на ромите, думи нямам.
16
0
 
103
 
! Отговори
БПФ преди 8 години
Държава, която отказва да защити собствеността на гражданите си, просто НЕ Е ДЪРЖАВА !!!!
15
1
 
59
 
! Отговори
ха преди 8 години
Абе скоро евророми е превземат къща и на Бойко Борисов бе :)))
14
1
 
64
 
! Отговори
До 21 преди 8 години
До момчилМи къщата баба ми и дадо ми в село 7 пъти я убираха, за едно старозагорско село говоря! Като допреди 2 години дядо ми, лека му пръст, живееше там! Сега вече даже не знам кога и по колко пъти влиза там! Сега ходи ми разправяй колко и къде е сигурно в тая "държава"!
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
abe njama li koi da gi vkara v zatvora takiva....? samo u nas stavat tija mizerii...
12
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако пък и кажат, че това е единственото им жилище, верно не могат да ги помръднат оттам.