Питбул нахапа дете в двора на столично школо

На помощ се притекъл мъж, който също е пострадал
8 юли 2015 07:19,
96
Питбул нахапа дете в двора на столично школо
Снимка: Архив Reuters

Питбул нахапа 7-годишно момче в двора на 102 ОУ "Панайот Волов" в "Надежда 4", съобщи bTV.

Пострадал е и млад мъж, който е опитал да спре кучето.

Детето и мъжът са отведени в "Пирогов". Момчето е нахапано по левия крак и ръцете, а мъжът е с по-леки рани. И двамата не са с опасност за живота.

Майката на нахапаното дете разказа, че със семейството ѝ са се прибирали през двора на училището, когато към тях се е втурнало куче, което се е разхождало свободно и без намордник. Животното захапало детето.

В този момент стопанката на кучето се е опитала да спре животното. На помощ се е притекъл и млад мъж.

Свидетели на инцидента са се обадили на полицията, която е пристигнала на място да установи какво се е случило.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
10
 
5
 
! Отговори
да бе да преди 8 години
Какво ви е виновно кучето бе, ***?!?ВСЯКО куче може да е агресивно, дребните също. И двете ми деца са били нападани от ДРЕБНИ НЕОПАСНИ породи, едното от кокер, другото от пинчер. Гледахме питбул 5+ години, което куче е супер лигаво и добро. НИКОГА не е нападало хора, но и из квартала ВИНАГИ на каишка.Виновни са стоппаните на кучетата, а не породата!Хейтъри, запознайте се малко, попрочетете и тогава се изказвайте!!!
52
2
 
7
 
! Отговори
edna преди 8 години
Първо бих искала да отбележа, че никога не съм се страхувала от кучета и даже много им се радвам. ОБАЧЕ според мен освен, че трябва задължително опасните кучета да се извеждат с намордници, според мен след такива прояви трябва наказанията за стопаните да са доста сериозни. Възможности са приспиването на кучето, много сериозни глоби или стопаните да изтърпяват присъди. Естествено тук не говоря за леко ухапване, което може да бъде причинено и от малко куче и не е опасно за живота.
51
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Питбулът е изкуствено създадена порода за военни цели! Трябва да бъде забранено отглеждането на такива кучета от цивилни!
50
3
 
9
 
! Отговори
teo преди 8 години
КЪДЕ СТЕ ВИЕ ПЛАТЕНИ, КОРУМПИРАНИ ЖУРНАЛИСТИ И ПСЕВДО-ПАЗИТЕЛИ НА КУЧЕТАТА? ЗАЩО СЕГА НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ВИДИМ И ЧУЕМ, ЧЕ КУЧЕ УБИЕЦ НАХАПА ДЕТЕ И МЪЖ??? СОБСТВЕНИЧКАТА НА КУЧЕТО УБИЕЦ И ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА ТРЯБВА ДА ОТИДАТ НА СЪД !?!? БЪЛГАРИНО, ОСВОБОДИ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ!?!?
49
1
 
2
 
! Отговори
До 59 преди 8 години
Интересно, всичко, за което обвиняваш другите, е присъщо на теб самият. Защо си мислиш, че другите са като теб?
48
1
 
2
 
! Отговори
??? преди 8 години
Аз очаквах някакви разумни предложения, но уви - няма такива, а има само злоба и емоции. Защо не се предложи примерно промяна в закона еди-каква си с разумна обосновка, а не защото "онези били *** и ***"?! Предполагам, че няма такива предложения, защото няма основания за промяна на сегашният закон.
47
3
 
9
 
! Отговори
с до Факт преди 8 години
Единствения факт е, че има пореден случай на нахапан от питбул човек. Определено са супер агресивни и дебилни същества, които впрочем нямат кой знае каква вина, доколкото собствениците трябва да ги пазят. А когато собственика на такова куче, който в повечето случаи е филмиран пубертет или комплексиран 0лигофрен, с акъл много под този на кучето, резултата е налице. Накъсо, питбулите заедно със собствениците си са опасни за обществото. Има и още един ФАКТ - тъпо парче си, Факте.
46
1
 
3
 
! Отговори
До 55 преди 8 години
Доста извратено е да си мислиш, че всички хора са еднакви, в случая, че всички кучкари са еднакви. Навсякъде си има ***, може и ти да си мършата в някаква област, но това не значи че трябва да си мисля, че всички хора са еднакви. Иначе правилно се страхуваш от кучкарите, поради извратеното ти отношение към живота, но трябва да се страхуваш не само от тях, а от всички хора и животни. На прав път си - страхувай се!
45
0
 
2
 
! Отговори
До 52 преди 8 години
Ако се поразмислиш над думите си, би трябвало да стигнеш до много нелицеприятни изводи и за собствените си действия свързани с този въпрос. Затова давай го малко по-разумно!
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Истината 41Не се страхувам от кучета, а от извратените кучкари, които заплашват живота и здравето на хората. Казвам извратени, защато е извратено да ближеш муцуната на животно, което току-що си е изяло ***.
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КлНе за кучето, а за стопанина/стопанката му! Не им увряха главите на тия *** комплексари, че е задължително куче навън с намордник и на повод. Разхождат питбули и бултериери като пилци по улиците.
42
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Избиването на комплекси продължава с пълна сила - сезали, принудително умъртвяване, гнусните питбули..... Давайте, дръжте здраво правата линия!
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО ФАКТ СТИГА СТЕЗИ ЛОКУМИ , ФАКТА Е ЧЕ ХАПЯТ ХОРА И ТО ЖЕСТОКО КАДЕТО СЕ СТИГА ДО ФАТАЛЕН КРАЙ , ЗАТВОР ЗА СТОПАНИТЕ КОИТО ПУСКАТ ТАКИВА КУЧЕТА ,
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КучефилОтивай в Гърция бре!
39
3
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Всяка подобна статия описваща случка между куче и човек, винаги се изражда в един плювалник на тема кучета и хора, в който нищо смислено не се казва. Най-много плюят по форумите тези, които най-малко знаят по въпроса.
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека Василия Пейчева да проследи темата докрай - да видим какво възмездие ще има за кучкарката, причинила тежки трявми на детенцето поради своето престъпно поведение поведение.
37
7
 
4
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Факт е, че има хора използващи термини като ***, ***, безмозъчни, бавноразвиващи се и т.н. по отношение на хора, които имат мнение различно от тяхното. Правят го защото нямат разумни доводи, с които да защитят собственото си мнение. В случая с кучетата те не си признаят, че изпитват панически страх от кучета, а излизват омразата и страхът си в поток от думи изпълнен с омраза и термини като горните.Не съм специалист по кучетата, но все пак поназнайвам туй-онуй и ми е ясно колко не са прави
36
5
 
15
 
! Отговори
Monster cocky преди 8 години
ЗАБРАНА ЗА ГНУСНИТЕ ПИТБУЛИ!!!
35
2
 
25
 
! Отговори
s преди 8 години
Ако не е улично куче, обезателно е питбул. Крайно време е отглеждането на тея кретенически същества да бъде инкриминирано. При всяка атака на тея *** да се убиват на място а за бавноразвиващите им комплексирани собственици ефективни присъди. И така. Да отглеждаш такова същество е все едно да си отглеждаш потенциален убиец.
34
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зоо полиция дрън-дрън, малко са ни другите хрантутници.1. Премахват с всички улични кучета.2. Всяко куче, което е пуснато без каишка и намордник, да се счита за опасно и полицаите да имат право да до застрелват, особено в подобни случаи (голямо куче се разхожда в училищен двор).3. Всеки собственик си разхожда кучето задължително с всички документи и комплект за почистване на акита. Ако липсва - огромна глоба.4. Забранява се на деца да разхождат кучета над 2 кг, до 2 кг - с придружител.