Моторист загина след тежка катастрофа в "Люлин"

Мъжът се е блъснал с висока скорост в лек автомобил "Ауди"
22 юли 2015 08:22,
48

Снимка: Булфото

Моторист загина снощи след зверски удар в кола в столичния квартал "Люлин". 

Мъжът се е блъснал с висока скорост в лек автомобил "Ауди" на кръстовището на булевардите "Царица Йоанна" и "Панчо Владигеров".

Полицията разследва причините за тежкия инцидент. За момента няма яснота за самоличността на загиналия, нито какво е причинило ПТП-то.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Беше ужасно......момчето прелетя 15 м и падна до светофара......бях шокиран.....отбихме с моя приятел и изтичах до момчето.......бях там пръв...свалих от устата му маската и ръката ми стана кървава.....той не дишаше и нямаше пулс....лежеше по лице....дотича мъжът от аудито....беше в шок....трепереше и не можеше да набере 112....само крещеше......мъртъв ли е.......казах..съжалявам..не мога да помогна.....и си тръгнах....малкиат син на приятеля ми изпадна в шок от гледката..смърта е ужасна съболез
30
0
 
1
 
! Отговори
до Иван преди 8 години
Иванчо оди си на село бре там ще си на спокойствие - никой няма да ти бръмчи - че се правиш на селски феодал че си вземеш 1 крава да си я пасеш и да си я е..ш ще ядеш био леща и боб , ще си чуруликаш с птичките ще си пърдиш на воля в полето няма трафик СПОКОЙСТВИЕЕЕЕЕЕЕ Що праиш у софето само дразнители бегаи ги тия *** недна *** :))))))) петиция щял да събира хххаха комунистично ***
29
0
 
2
 
! Отговори
Моторист преди 8 години
Аз съм моторист ! Вчера се върнах от разходка от Италия на първото колело в Люлин ме засече . Никой да не си мисли,че трябва някой да го пази било то с мотор,кола или колело-всички сме участници в движението! Ако не се пазиш сам няма кой да те опази . А колкото до това да плюете моторите то е като това да плюете велосипедистите или пешеходците , а за самото каране в България не ми се коментира , но е виновна и държавата - няма маркировки , знаци,табели, а ако има то пък не се спазват !!!!!!!!1
28
5
 
8
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Хора, дайте а направим нещо да ги спрем тия мотори - подписка, петиция, колективна жалба. Поне да сложат камери. Ще има и други такива случаи, а не дай боже да се беше забил в чакащите пешеходци по средата на булеварда, защото съкратиха времето на пешеходния светофар и е невъзможно да се пресече от един път!
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Карат като луди, не спазват правилата, вдигат невъобразим шум, не пазят себе си и другите - повечето мотористи са ***.
26
2
 
7
 
! Отговори
МП преди 8 години
Лека му пръст на момчето! Но не мога да разбера ,какво е това бръмчене по цели нощи... Лично аз живея на такова място ,че шумът е брутален и спането е мираж лятото на отворен прозорец. Хем ми се иска да ги обвинявам, хем знам ,че реално погледнато няма подходящи писти, на които да си изразходят адреналина. Вземете мерки господа управници! Инак утре може да е вашето дете :/
25
0
 
7
 
! Отговори
свидетелка преди 8 години
До РокоЗащото съм очевидка. В Люлин постоянно мотористи правят гонки или се басират на"руска ролетка" - който мине на червено - печели еди колко си пари. Затова като отворите сайтовете, е пълно със съобщения за премазани млади мотористи.
24
0
 
3
 
! Отговори
chovek преди 8 години
gorkoto momche neka pochiva v mir sus sigurnost ne e iskal da stane taka
23
1
 
3
 
! Отговори
Роко преди 8 години
Защо пишете с "висока скорост", след като причините се изясняват! Измекярска работа!
22
0
 
7
 
! Отговори
свидетелка преди 8 години
До АнонименМотористите бяха трима и приближиха кръстовището с бясна скорост. Първият от тях го пресече на червено и се заби в автомобила, който правеше ляв завой. Автомобилът си беше в правото, светеше му зелено за ляв завой. Мотористът се заби в десния му калник, изхвръкна, заби се на отсрещния тротоар и така остана. Другите двама мотористи завиха и избягаха.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия безчувствените са мъртви преди да се родят ......(***!)
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига кълна пък и ти ве!
19
0
 
23
 
! Отговори
Лазо преди 8 години
То на този булевард всички знаем, че е мястото в София за бесни скорости. Много от тях се движат с над 200км.ч. Всеки ден дори и през деня стават състезания поединично. Вечерно време децибелите са неуписуеми, гърмят и трещят, а както знаем за КАТ това не е проблем!!!
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано не се е мъчило много момчето!Бог да го прости!Добре, че не е имало и други пострадали!
17
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи постоянно виждам залепени лепенки на колите: "Пази моториста" и подобни.Не съм виждал обаче досега лепенки: "Мотористи, пазете се, не сте безсмъртни" ?И така, мотористът смята, че другите го пазят и може да кара с 200 при ограничение 50 и непредвидима пътна ( градска ) обстановка.Това си е самоубийство.
16
0
 
29
 
! Отговори
Свидетел преди 8 години
Бях на кръстовището, когато стана. Стана зелено за ляв завой на аудито, човека тръгна лека полека. В завоя беше колата, когато мотора го нахака, а беше червено за моториста от около 5 секунди, но просто не успя да спре, или си е помислил че може да мине.
15
30
 
16
 
! Отговори
Андрома преди 8 години
Абе *** драскачи, загубен е човешки живот, почернено е нечие семейство в скръб и мъка. За аудито сте се загрижили, донор бил - да не ви догонват думите ви! Живота е бумеранг балъци.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Interesno, kato pisah za gonkite po pancho Vladigerov, mi iztriha komentara, tova veche e mnogo interesno, vseki se darji, kato, che li ne sashrestvuvat!!!!
13
4
 
41
 
! Отговори
Живеещ зад Била преди 8 години
Наистина е невъзможно да се спи веч1ер от рева н а мотори и коли със свирещи гуми. Жалко за моториста , но по-скоро съжалявам за водача на Audi-to.
12
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ееее не как са потрошили хубавото ауди. Тия с моторите са отвратителни *** - по цял ден бръмчат неистово и летят нагоре-надолу да се правят на интересни.