Блага вест: Ще има топла вода през август в София

Топлофикация се смили, няма да профилактира ТЕЦ Изток
8 авг 2015 07:50,
12
Блага вест: Ще има топла вода през август в София
Спестиха ни студения душ. Снимка: flickr

"Топлофикация" София съобщи, че няма да спира работата на ТЕЦ "София Изток" от 15 до 30 август и абонатите на компанията от кварталите "Иван Асен II",. "Яворов", "Гео Милев", "Изток", "Изгрев", "Дианабад", "Мусагеница", "Полигона", "Витоша", "Дървеница", "Студентски град", "Младост" 1-4, "Дружба" 1 и 2, "Подуене – център", "Редута", "Лозенец", ВЕЦ "Симеоново" и посолствата на бул. "Симеоновско шосе" ще имат нормално топлоподаване.

Това стана възможно благодарение на положените усилия на екипите на дружеството да оптимизират дейностите по задължителните проверки и профилактика на производствените мощности в ТЕЦ "София Изток", които бяха планирани да се извършат през втората половина на месец август, както и чрез използването на възможностите за прехвърляне на отделни квартали за снабдяване с топла вода от други топлоизточници поради значително намаленото топлоподаване от централата в летния период.

Клиентите на дружеството, захранвани от ТЕЦ „София Изток” ще имат нормално топлоподаване с изключение на обектите, където се подменят тръби и са посочени като конкретни адреси в Графика за ремонтите, публикуван на сайта на компанията – www.toplo.bg.

"Топлофикация" София” ЕАД ангажира всички фирми - изпълнители на обектите да приключат строително-монтажните работите и да възстановят напълно вертикалната планировка и асфалтовите настилки на улиците до 15 септември, а засегнатите зелени площи - до 30 септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 8 години
Затова пък ще има друга промоция, профилактика от 15.дек до 15.ян ако има с какво да стопите снега ще може да се изкъпите :)
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ще затварят теца за какво му е профилактика?
4
0
 
2
 
! Отговори
пешо преди 8 години
ехааа, смилили са се! благодарим ви, благородни и любезни служители на топлофикация! със следващата надписана сметка ще ви дам бакшиш от цяла стотинка!
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме ми за тяхната профилактика.До като има слънце, има топла вода.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** работа смилили се. Вместо да работят максимално за оптимизиране на производството за да предложат качествена и достъпна услуга те се смиляват.Ще избият загубите с изравнителни сметки и хладка вода.
1
0
 
3
 
! Отговори
ь преди 8 години
Сигурно Бойко Б се е обадил в топлофикацията, след като са му звъннали от посолствата:Могат спокойно през седмицата да работят и само в неделя да я пускат за 1 час - на нас тогава ни трябва.