"София диша" на "Пиротска"! С визуални изкуства

Улицата се превърна в открита сцена за произведенията на артистите
Обновена: 10 авг 2015 07:29 | 9 авг 2015 20:51, Екип на Bulgaria On Air
25
"София диша" на "Пиротска"! С визуални изкуства
Снимка: Bulgaria On Air

Една от най-старите улици в столицата - "Пиротска", се превърна в открита сцена за произведенията на български и чуждестранни артисти.

Музика, въображение без предел и много сръчни ръце събра във второто си издание "София диша". Ръчно изработени бижута, играчки, дрехи, безплатни уроци по пиано и множество работилници за малки и големи събраха любопитните погледи на минувачите.

Улицата се превърна в сцена на нетрадиционни нови и интересни стари техники в изкуството. Повече от атмосфера на фестивала вижте в репортажа на телевизия Bulgaria On Air.

Още новини от страната вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: София дишаПиротска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Мда,не ви харесва,когато някой отговори на тъпотии от типа"*** шопи".Значи вие сте *** НЕшопи,които поощряват коментари като 10!Тогава не пишете за София,пишете си тъпотии за тъпотиите в провинциалните ви чутури!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
идеално преди 8 години
Отлично, да си правят дишането в пешеходните зони а не да ми затворят центъра та да не мога да си стигна гаража. Там си е пешеходна зона - идеално за целта. Бул Витоша също е добър вариант. Какъв смисъл има да затворят Шишман и малките 5 кьошета дето и без тва е теснотия. Нямам против подобни мероприятия но да не пречат на придвижването в и без това разкопаната ни столица.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анти преди 8 години
браво
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София диша.....мръсотия.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** шопи!
8
11
 
12
 
! Отговори
Майна преди 8 години
Айде айде, на вас дървените шопи все другите са ви виновни. По времето на комунизма не бяхте ли пак надути скандалджии? *** то като си заврян да живееш на 15тия етаж в панелка в Люлин 8, как да не си изнервен... И тогава гледаш да си го изкараш на другите... Ясни сте ми "кореняк софиянците". Жива трагедия сте.
7
12
 
18
 
! Отговори
До анонимен и майна преди 8 години
Мнението за София е благодарение на цялата *** от Пловдив и страната, които се преместиха да живеят в София и са нагли, криви и изнервени. Ако можеха да си се приберат по родните места... цена няма да има.
6
11
 
18
 
! Отговори
Майна преди 8 години
Градски, това кално вмирисано село София вече 100 години е брутално лансирано от властта. Що пари са се изляли в него през комунизма и продължават да се изливат и днес... Това е и единствената причина читавите хора да напускат родните си градове- единствено в София могат да имат финансово-нормален живот. Подчертавам финансово, защото в София се води всичко друго, но не и нормален живот. Докато всички други изброени градове си имат историята и класността, произтичаща от нея.
5
19
 
14
 
! Отговори
Друг майна преди 8 години
До МайнаАко от някой от градовете Пловдив, Русе, Търново или Варна ставаше за столица, щеше да бъде столица. Обаче тези градове НЕ СТАВАТ. Населени са с неуки и мързеливи хора и по тази причина са бедни и избушени.
4
4
 
23
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
София диша лепило
3
11
 
15
 
! Отговори
Майна преди 8 години
Закривай тая *** корумпирана клоака София. Пълно е с нагли, криви и изнервени софиянци, готови да се скарат с всеки за най-дребната работа. Референдум за нова столица - Пловдив, Търново, Русе или Варна!!!
2
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София е мръсен гнусен мравуняк.
1
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ne mi puka za sofia moje i bewz neq.....