Пуснаха движението по новия пробив на "Ал. Малинов"

Работата по локалните платна и по тротоарите обаче продължава
Обновена: 22 авг 2015 15:32 | 22 авг 2015 15:29,
24

Снимка: БТА

Пуснаха движението по новия пробив на бул. "Александър Малинов" в столичния кв. "Младост".
Още по темата

Всички превозни средства и автобусите от градския транспорт вече могат да се движат по новото трасе на булеварда, в участъка от кръстовището на бул. "Александър Малинов" и ул. "Атанас Москов" до бул. "Александър Паскалев", информира "Фокус".

Работата по локалните платна и по тротоарите ще продължи до началото на септември, но за да се облекчи трафика в участъка, движението бе пуснато още днес.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: квАлександър Малинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Vlade преди 8 години
А някой знае ли какво ще стане със успоредния булевард , този който минава на другата страна на HIT-a ? Ще го рушкат ли , или той ще си остане?
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майсторите да си оправят пропадналите шахти ,че е смешно и ще почнат пак плювни от *** дето плювкат цариградското наводнение с листата от дърветата...
14
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Близо 30 години бяха нужни да се асфалтират 500м, трасето беше готово преди 89г., имаше и улично осветление.Напредъкът е страшен и смешен същевременно.
13
0
 
5
 
! Отговори
ИВО преди 8 години
Хубав си е булеварда. Я го сравнете с това недоразумение, което беше западно от Хит- без тротоари, кръпка до кръпка и нагънат по цялата дължина. Категорията на булеварда е такава, че на него не се разрешава изпълнението на легнали полицаи. За сметка на това само в новия участък от около 1 км има подлези в двата края, които са към метростанциите и подлез приблизително по средата.Какво повече може да се иска отдолу метро с етростанции през около 900м, откогер чуден булевард. Браво
12
0
 
9
 
! Отговори
до Шитни от Афстрали преди 8 години
Мий си чиниите, Сидни от Австралия. Като се върнеш с подвита опашка, ще те взема на работа. 1000 лв заплата. Нето.
11
0
 
12
 
! Отговори
преди 8 години
До от Сидни Ав$тралияБГ новините в този сайт разбираемо са за БГ, а не за Австралия. Защо след като живееш извън БГ продължаваш да се интересуваш от всичко, което се случва тук и си толкова активен в този сайт??? Постоянно хейтърстваш, критикуваш, избиваш комплекси, подиграваш се и се изживяваш като нещо повече от сънародниците си само защото живееш другаде. Ама те хората са го казали: селянинът може да избяга от село, но селото никога от селянинът. Явно там никой не те брой за жив.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като започне строежа на мястото на магазин деница ще му се разкаже играта на бул. Малинов
9
7
 
15
 
! Отговори
Ник преди 8 години
Преди малко минах от там в двете посоки. Изглежда ок, но няма надлези или подлези. Като знам как строят Герб, след максимално кратко време ще се ремонтира. Може и два пъти. Пари има, но не за пенсии, а за МВР. По-комунист от личната охрана на такъв няма.
8
2
 
16
 
! Отговори
минувач преди 8 години
Днес минах по новия участък, съедуненията на асфалта между платната не е направено като хората, след зимата ще се ремонтира. Хвърлят толкова пари, поне да го направят, като хората.
7
1
 
9
 
! Отговори
Leo преди 8 години
До ???Има ли подлези и надлези?Например на околовръстното няма. Всеки ден, като минавам от там, съжалявам пешеходците, които стоят между мантинелите, опитвайки се да пресекат с риск за живота си. Затова е нормално хората да се съмняват в качеството на проекта и изпълнението. Например по бул. България, след една година писане на жалби, обезопасиха само една от спирките на трамвая, а останалите са в момента оградени с градинска мрежа,която автомобилите разбиват през седмица и застрашават хората
6
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 8 години
До Анонимен 5Gurbici? Ti dobre li si? V cql svqt se proektira taka, 4e da e udobno za vsichki(zashtoto dnes si shofior, utre peshehodec, sled tova si na koleloto i t.n.) a ti mi govorish za peshehodni pateki i gurbici......!!!Ti chuval li si za podlezi i nadlezi, za kameri kontrolirashti dvijenieto...Izobshto naqsno li si s tehnologiite v nashi dni?!!!Ili edinstvenoto koeto znaesh e da si proverqvash poshtata v ABV-to i da prashtash sms-i v BIG BROTHER?Sigurno si i zaklet demokrat...Lek den!
5
10
 
24
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
До БРАВО ДИДИ!!!Да, скоро пак ще го ремонтира и после пак, за да може клакьори като тебе да пригласят колко били свършили вместо колко са откраднали. Защото от строителни проекти най-добре се краде: плащаш за едно пък какво получаваш кой ти проверява. Поредното наводнение или нагънат асфалт ще покаже.
4
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лелеее колко ги е яд ******вете
3
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БРАВО ДИДИ!!! Начина по който това е проектирано е възмутителен и демонстрира как се мисли за мутрите със скоростните коли а не за хората В краен квартал движението не е толкова натоварено и няма смисъл да се строи състезателна писта! Трябва да има ограничение 60 км/час и на всеки 300 м да има пешеходна пътека с гърбица, а не място за гонки! Не може по протежение на 3 км да няма нито едно място за пресичане. Има само един светофар, ама не за пешеходци. ИДВАТ ИЗБОРИ И ТОГАВА ЩЕ ИМ ГО ПРИПОМНИМ
2
26
 
33
 
! Отговори
българска работа преди 8 години
След един месец пак ще асфалтират този булевард!!
1
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано да е качествено, въпреки, че силно се съмнявам.