Цариградско: Отдолу коли, отгоре дрон ги следи!

Можем да си отдъхнем, от днес по-малко нерви и псувни
Обновена: 2 сеп 2015 17:07 | 2 сеп 2015 17:05,
34

От днес, цели две седмици предсрочно, вече може свободно да се движим по основните платна на булевард "Цариградско шосе". Тази сутрин шофьорите с радост си отдъхнаха, че няма повече да губят ценно време, а ще могат да пият поне 10 минути повече първото си кафе.

Трафикът тази сутрин бе нормален за първите часове на деня, а стигането от точка А до точка Б бе сравнително лесно, по-бързо и с по-малко нерви. В следващите два месеца предстои обаче работа по локалните платна на булеварда. 

Ремонтът на най-натоварената пътна артерия в София започна на 1 юни. Цяло лято тапите се местеха по различните разклонения на булеварда, като всяка сутрин шофьорите откриваха нова "блокада". Обновяването на "Цариградско", наред с това в самото начало на магистрала "Тракия", превърна напускането на столицата в кошмар.

И макар малко след средата на лятото да забравихме, че магистралата към морето бе в ремонт, то на кърпежите по "Цариградско" не им се виждаше краят.

Движението по възловия булевард се превърна в игра на нерви, а звучните псувни бяха често срещано явление по пътя в най-горещите летни дни. Шофьорите обаче стоически издържаха цялата дандания и бяха възнаградени с отворено движение точно преди началото на новата учебна година.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
9
 
21
 
! Отговори
az преди 8 години
И?