Проверка за полицаите, ритали и унижавали мъж

От СДВР съобщиха, че той е лежал за кражби и притежание на наркотици
Обновена: 7 сеп 2015 17:24 | 7 сеп 2015 17:21,
74
Проверка за полицаите, ритали и унижавали мъж
Снимка: YouTube

Директорът на СДВР разпореди проверка по случая с ритания и унижаван мъж от страна на полицаи в района на бул. "Възкресение". Свидетел на случката записал видео, на което се вижда как униформените подритват и омотават с тоалетна хартия мъж, седнал на земята.

Още по темата

При проверката ще бъдат разследвани действията на униформените и колко правомерни са били те. Случаят е докладван на Софийската районна прокуратура по компетентност.

От СДВР съобщават, че на 6 септември към 04.30 часа дежурен автопатрул на районното управление е забелязал мъж близо до жилищна кооперация на бул. "Възкресение". Той притичал между паркираните коли и зад една от тях изхвърлил чанта, която носел на гърба си.

В изхвърлената чанта са открити три клещи тип резачка, шило, фенер, отвертка, множество употребявани и неупотребявани спринцовки с игли. Мъжът нямал документ за самоличност.

След докладване на случая са били изпратени още четирима служители на районното управление, които започнали проверка за разбити автомобили в междублоковото пространство. Проверяващите не открили поражения върху околните автомобили и по входните врати. Междувременно мъжът отправил закани към униформените.

След като бил отведен в районното управление, мъжът е индентифициран - 36-годишният С.П.  Той е регистриран в полицията за 6 кражби, за 4 унищожавания на имущество и за притежание на наркотични вещества. Осъждан е и е излежавал наказание "лишаване от свобода" за кражба и наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
до Всички МВР преди 8 години
Абе след като сте такива бабайти и си вършите работата защо има битова престъпност защо хората се заключват с железни врати и си застраховат имуществото и колите срещу кражба
44
2
 
1
 
! Отговори
до 60 преди 8 години
Какви 3 милиарда на година бе аланкоолу ???? Годишния бюджет на МВР е ЕДИН милиард лева и в него влизат една камара неща освен полиция. Разни незначителни неща такива... като пожарна, гражданска защита, охрана на границата... ей такива.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Едно ченгеАми добре, и без това като звъннеш на 112 файдата клони към нула... Като те оберат, полицията ти обяснява да не се надяваш особено, че ще ти намерят вещите , камо ли крадците! Обаче, хайде и вие да спрете да получавате по 3 милиарда на година от парите ни (на данъкоплатците) или 20 заплати при пенсиониране и да въртите далаверки с тези които трябва да залавяте! Да спрете да нарушавате закона най - нагло - нали трябва да сте за пример!?!?! Писнало ви, а на нас не ни ли писна?
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Едно ченгеАбе писна ви. Има си точно разписани процедури, които нямат нищо с подритване и подигравки. Кой ви е виновен, като сами се правите на смешници.
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи за видеото, на което униформени под пагон се правят на клоуни единственото, което МВР казва е, че задържания е ***. Напълно (не)адекватна реакция на ведомството, както винаги между впрочем. Което явно оправдава напълно глупостите им. За 5 пари не ставате бе момченца и момиченца! Едно време в милицията такива като вас нямаше.
40
1
 
1
 
! Отговори
Кон преди 8 години
На видеото не чувам, пък и не пишат, за закани от негова страна. Не разбрах само, защо са му сложили тоалетната хартия. Иначе другото може да се оправдае.
39
3
 
4
 
! Отговори
ssssss преди 8 години
който не става за нищо , става полицаи . с униформата си избива комплексите за малоценност,ама ако е сам срещу мутра е по нисък от тревата !!!!!!!
38
2
 
2
 
! Отговори
ssss преди 8 години
samo boi za narkomanite pravi sa politsaite
37
2
 
9
 
! Отговори
минаващ..и заминаващ преди 8 години
Абе, питам се само, защо никой не е заснет да го цъкат, като краде, продава наркотици, амфетамини, екстази и разни производни. Ами винаги с полицаи..Когато момче с ТИР влезе в насрещното и вися 2 часа..аплодирахме. Дали пожарникари, полицаи...за не ограмотените и двете структури са по закона за ЗМВР..да добавя и надзиратели в арести и затвори.Нормалният ,,гражданин" дори не разпознава униформите и задълженията им..Питам се: ако Ви оберат колата, вилата, къщата..на кой ще се надяват? А този е Рц
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 54След като ви е писнало и омръзнало - напуснете. Не зная някой да ви държи насила в МВР. Полицайте, които нормално и съвестно си вършат работата заслужават уважение, но тази част, които с обличане на униформата са решили, че са хванали Господ за шлифера и чрез пагона избиват комплексите си да си намерят по-подходящо занимание
35
10
 
12
 
! Отговори
Едно ченге преди 8 години
Моля, тези които сега псуват колегите, следващият път като я закъсат да не звънят на "112", и да не се обаждат в полицията. То вярно, че и престъпниците имат права, ама като ти ошетат колата или жената, нещата изглеждат малко по иначе. А сега колегите най - вероятно ще го отнесат, само защото малко по грубо са разпитали тариката. Следващият път чакайте работа от тях. И малкото от нас които работим вече ни писна.
34
1
 
9
 
! Отговори
До 50 и 51 преди 8 години
Ако си нормален човек, спазващ законите и с прилично поведение, със сигурност никой няма да те рита. А за вратичките, добре е да се затворят, но това не зависи от полицаите, а от едни 240 истински престъпници. И честно ми кажи, ако свариш някой да ти разбива колата или апартамента, или да опипва жена във входа, ще го помолиш да спре, докато извикаш полиция на 112, или ще го зариташ. Айде стига с фалшивата праведност.
33
6
 
2
 
! Отговори
ооо преди 8 години
До баба ВунаЩото, мой човек, утре ти може да си на мястото на човека и да те ритат, разбра ли, бе , всезнайко
32
5
 
8
 
! Отговори
Българим преди 8 години
Ако ще и Чекатило да е бил наркомана,действията им превишават правомощията им. ОСТАВКА! УВОЛНЕНИЯ!
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Васил ПеневГлупости, полицаите отдавна са се отказали от това си задължение, да са срещу престъпниците.Повечето полицаи са дребни душички, които по стар обичай от казармата гледат да скатаят за да мине службата по-бързо, останалите са по-големи *** и от най-големите престъпници.С тях или без тях, разлика няма. Обирите продължават, кражбите на коли продължават, хората вече даже не се обаждат в районните като им се случи нещо такова.
30
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цялата криминална *** добрала са до компютър и всякакви заблудени индивиди- сега и е паднало да търси "реванш" ама за съжаление комплекси трудно се преодоляват и минутката щастие да си излееш душата в някой форум като псуваш полицаите -не е трайно решение на проблемите им !!!!!!!!!
29
14
 
16
 
! Отговори
Васил Пенев преди 8 години
Хора, осъзнайте се! Защо скачате срещу хората, които са на ваша страна и са срещу престъпниците. Именно те са на улицата и се борят пряко и непосредствено с престъпниците. Вие защитавате един крадец наркоман. Ако утре същия този наркоман ви разбие колата и ви открадне навигация друга песен ще пеете...Тогава ще кажете: Малко му е боя!
28
1
 
8
 
! Отговори
Полицай 2 преди 8 години
до ПолицайПриемам, колега. Че то от тия бедняци по улиците нищо не можем да изкараме. Професионалистите са по морето и няма кой да ни бута, няма на кой да олижем *** за някой лев.
27
5
 
1
 
! Отговори
масло преди 8 години
Коментар 35 явно е на възвишен старшина милиционер, който явно адреси коментарите до себе си.
26
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименА ти къде видя че го бият бе или сънувал след последното надрусване???Ако го бяха били има си процедура ,жалби,медицинско а не клипчета от фейсбук ,но дори и да бяха го били изобщо не бих съчуствал на такъв човек и щях да намеря въпросните полицаи за да ги почерпя за добре свършената работа.