Сидеров вилня из центъра на София, хваща наркотици

По първоначална информация ударил и полицай
Обновена: 10 окт 2015 11:37 | 10 окт 2015 07:44,
165
Сидеров вилня из центъра на София, хваща наркотици
Снимка: bTV

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров стана главно действащо лице в шумен среднощен скандал пред магазин за алкохол и цигари, съобщи bTV.

Политикът е буйствал в магазин за алкохол в центъра на София, като е обвинил хората там, че продават наркотици.

"Тази вечер пред очите ни продаваха наркотици на млади хора. Волен и аз се възмутихме. Как ще ни оклепат... тепърва ще видите. Това написа на Facebook страницата си нощния спътник на Сидеров Десислав Чуколов.

Информацията сочи, че Сидеров и Десислав Чуколов спрели пред "клекшопа" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици.

В този момент мъж и жена искали да си купят цигари. Сидеров хванал жената за ръката и взел телефона ѝ.

От Театралната академия излезли много хора и станал скандал. След това на мястото пристигнали и много полицаи.

По първоначална неофициална информация на Нова телевизия, Сидеров е ударил полицейски служител.

На мястото на инцидента са пристигнали шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги Костов.

Сидеров вилня из центъра на София, хваща наркотици
Снимка: bTV

Това не е първият случай, в който Сидеров и членове на партията му се оказват в центъра на скандали.

Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище "Варна" от миналата година. По време на полета от морската ни столица към София възникнал скандал между Сидеров, депутати от "Атака" и френската дипломатка Стефани Дюмортие.

През пролетта на миналата година мъж твърдеше, че е бил тормозен от политика в столичен ресторант. Политици от "Атака" крещели в лицето на мъжа въпроси дали ще гласува за партията им, а накрая той бил и физически нападнат.

Може би най-известен обаче е скандалът от септември 2013 г., когато Сидеров и членове на партията му вилняха в белгийски ресторант. Към края на вечерта, недоволни от обслужването, те се държали агресивно, а накрая опитали да си тръгнат, без да си платят сметката.

През 2010 г. Сидеров участва в друг "самолетен" скандал. По време на полет от София до Франкфурт той обиждал персонала. Заради инцидента във въздуха при кацането на самолета бил посрещнат от полицаи, които обаче също били обиждани от българския политик.

Германската прокуратура започна разследване, което впоследствие беше прекратено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров явно е бил пиян или е шмъркал. Това е ясно. Ясно е обаче, че България се нуждае от правителство на умерени националисти. Сега не сме държава, а колония и това се вижда ясно.
60
7
 
13
 
! Отговори
777 преди 8 години
ТАКА ЩЕ Е КАТО ЗАКРИХА ПСИХИАТРИЧНИТЕ ТЕЛКОВЕ
59
5
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
*** псевдо националист Долен Сидеров ще вилнее докато т.н. "правосъдие" в България гледа безучастно изтъпленията му оправдавайки се с имунитет. Интересно къде в закона пише, че имунитета спасява от престъпления и хулиганство? Това разбирасе не е никаква изненада, все пак тук е България! Няма кой за това да извади кеш и да плати на прокурори и съдии да си свършат работата за която иначе заплати и бонуси получават.....
58
4
 
10
 
! Отговори
Dido преди 8 години
Тоя наркоман, сигурно вилнее, че не са му продали на него...
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всеки луд с номера си
56
7
 
10
 
! Отговори
Фондацията преди 8 години
Американската пропаганда е в действие!
55
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако го арестуват,утре цялата Руска преса ще гърми.Арестуван опозиционен депутат борещ се с наркотрафика!Малко плиткоумен опит за реклама ,ама някой може и да клъвне!
54
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До славянинявно германската прокуратура е сметнала, че въпросното нищожно двуного е с незначително влияние, за да му отделя повече внимание.
53
6
 
16
 
! Отговори
павел преди 8 години
нямам думи...Няма ли кой най-накрая да застреля в главата това изчадие?! Достатъчно ни унизи и накарни като държава и народ. Не заслужава да заема висока публична позиция. Неговото място е в лкиника, където стените са бели и меки.
52
6
 
18
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Болен Лидеров се нуждае от компетентна медицинска помощ - трябва да бъде освидетелстван от специалистите на 4-ти километър и настанен на лечение в Курило, Карлуково или някое друго подобно заведение.
51
10
 
13
 
! Отговори
хм преди 8 години
Не разбирам, защо Сидеров се занимава с политика!?И политиците са ***,и народа-също!А това, че е постановка, е повече от ясно!
50
6
 
20
 
! Отговори
X преди 8 години
Защо пишете в заглавието "хваща наркотици"? Без кавички! Това е подвеждащо - недопустимо! Който прочете само заглавието, ще реши, че е герой в борбата с наркотиците, което не е вярно.
49
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен е лудо *** ,което ще ме накара за пореден път да гласувам за Атака....колкото до Нова и БТВ,барабар с цялата сороосоидна пасмина ,коята манипулира общесвтвеното мнение от техните екрани мога да кажа само едно....мерси,ядох диня.......
48
1
 
21
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Странна работа как така германската прокуратура е прекратила разследването на ''буйствата'' и ''вилнеенето'' на Сидеров във самолета от София до Франкфурт!?!? Нали те са ''доказани''!!
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 98..а инцидента в летище Варна?
46
3
 
7
 
! Отговори
Потрес преди 8 години
Доколкото разбирам депутата Чуколов е посегнал на полицай. Надявам се МВР да реагира и да защити служителя на реда и индиректно цялото наше общество.
45
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ООООООООООООООООО, ЩОМ ПРОЧЕТОХ ЧЕ ПО "ПЪРВОНАЧАЛНА ИНФОРМАЦИЯ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ............" И ВЕДНАГА МИ СТАНА ЯСНО КОЛКО ИСТИНА ИМА В МАТЕРИАЛА!
44
5
 
7
 
! Отговори
избирател преди 8 години
Пак си прави PR акция за изборите.Извинявам се!Той вече е баща и затова е толкова лют спрямо дилърите.
43
3
 
5
 
! Отговори
име преди 8 години
Би ти ви,която не е на бойко е ходила да снима първата му брачна нощ с Луна,но не са успели и на връщане случайно са се натъкнали на Волен,как си купува наркотици-.Ха ха,щеше да е смешно,ако не беше трагично.Българските медии!!!Ха ха....
42
3
 
7
 
! Отговори
14021 преди 8 години
Стига бе! В София - наркотици? Не съм чувал ББ, Рум. Бъчварова, Фандъкова, че дори и комсомолеца да са казвали нещо подобно. нима това е възможно?