Това е обир, посред бял ден, в златарско ателие

Въоръженият грабеж е извършен на столичния бул. "Мария Луиза"
10 ное 2015 09:13,
19
Това е обир, посред бял ден, в златарско ателие
Кадър: Нова тв

Въоръжен грабеж е извършен в златарски магазин на бул. "Мария Луиза" в столицата, само на метри от сградата на Националната служба "Полиция".

Обирът е станал миналият четвъртък, но едва днес става ясно за него, след като видео от него бе пуснато от Нова тв.

Охранителните камери са заснели как мъж, въоръжен с нож, напада една от продавачките, след което взима каквото може от витрините и бяга.

"На 5 ноември в края на работния ден около 18.00 часа в магазина влезе млад мъж на видима възраст 25-30 години. Той обясни, че иска да купи златен кръст и верижка на стойност около 800 лева. Колежката ми обясни на клиента, че първо трябва да си избере златния кръст и той отиде да разгледа щанда", разказа продавачката, която е била нападната и добави:

"След като мъжът се колебаеше между 20 кръста, колежката му предложи да отидат до следващия щанд. Той твърдеше, че се чуди кой точно кръст да избере и попита дали ако се спре на по-скъпия вариант, ние ще му направим отстъпка. Аз се съгласих, но той каза, че ще помисли още малко и ще се върне до края на работния ден на магазина. След това той излезе. Малко по-късно той се върна и поиска отново да види двете кръстчета. Каза, че ще вземе по-скъпия вариант и че ще плати в брой".

Минути по-късно мъжът вече е зад щанда и напада жената. По данни да работещите в ателието той е висок около 170-175 сантиметра с кестеняви очи и има бенка в областта на челюстта. В деня на обира той е носил броеница и шапка с козирка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво стана??? Полицията още ли Протестира ???АМАН
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камери те маже да помогнат до някаква степен а ако знаят къдеса ефект нула с каквато и резолюция да са. А относно застраховка. Попитайте как става с тези метали. Това да не мислите е като каско на кола, крадат я и ти плащат. Далеч сте поинтересивай те се малко. Жените сигурно са в адски шок. Да приемат закон . частна собственост. Влиза и стрелба на месо не като е с нож и ти да тъсиш нож. По закон. Не се смей те никой нее застрахован.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе хора вие нормални ли сте . Знаете ли какъв шок е това. За персонала .
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе май им е време да си сменят камерата с нещо съвременно...
11
0
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 8 години
Съвсем политически коректно, по евро-атлантически, не се споменава, че престъпникът е имал АРАБСКИ АКЦЕНТ!!!
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак си изберете БСП/ДПС(ака БКП) !!! ПОМНИМ И НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВИДЕНОВ,СТАНИШЕВ,ОРЕШАРСКИ и жена им ДОГАН!!!
9
4
 
9
 
! Отговори
8 преди 8 години
До АНОНИМЕНТОВА Е ТЕЖКОТО НАСЛЕДСТВО ОТ МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА НА ЛЮБИМОТО ВИ СДС И ДРУТАРЯ КОСТОВ!
8
2
 
5
 
! Отговори
65 преди 8 години
Напада едната жена ,а другите какво правят ?Стоят и гледат.Няма ли паник бутон ? Сигурно е много страшно и травмиращо .
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия златари много бедни бе, купили са си от най-евтините камери. Нарочно, за да не се намери извършителя и да си приберат парите от застраховката.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мария Луиза е точно до гетото Сирийското :DИма чужденци от години са тук и знаят български чух ги да си говорят!--------------------------------------------Въоръжения грабеж може да се случи навсякъде в магазина в аптеката в банката в златарския и така нататък!!!------------Ако сте гледали по-миналия епизод на Столичани в повече там дойде охраната и им пусна ЕЛЕТРОШОК свали ги отраз :DВ СЛУЧАЯ ИЗОБЩО НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ ЩОТО НА ПОВЕЧЕТО СТОКАТА ИМ Е ЗАСТРАХОВАНА!!!!!
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сериозно? Тази снимка сериозно ли е кадър от камерата? Или нарочно е замъглен? Ако не е замъглен, то тогава какви са тези камери изобщо? Жалка държава. А полицията е сигурно прекалено заета с протеста си и да обяснява, колко добре ни пазели вместо наистина да ни пазят.
4
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
noj ,broenica tozi ne e ot na6ite migrantin e
3
2
 
15
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Ами то нашата невеорятна полиция,която всява невероятен респект в обществото и е призвана да защитава собственоста и живота на гражданите е толкова ефективна,че сега било станало на "метри от сградата на Националната служба "Полиция", а утре ще изнасилят и секретарката на шефа на полицията и пак няма да си мръднат пръста за нищо.Друг въпрос е че всички знаем в тази част на София какви *** се навъртат и ако полицията регистрираше всички пришълци щеше да има къде къде по-малко проблеми..
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров ще ви оправи всички. Още малко, само Мечката да смигне от Москва...
1
1
 
13
 
! Отговори
Бацето Б преди 8 години
Лошо ли е да е посред бял ден,ноща е за спане!?