Коли стъпкаха зелените релси в София

Десетки коли нагазиха тревата на Руски паметник
13 ное 2015 09:30,
50
Коли стъпкаха зелените релси в София
Снимка: архив, Булфото

Десетки автомобили преминават по наскоро залесените релси на Руски паметник в София.

При последния случай трамвай спира аварийно заради автомобилите, изпречили се на пътя му. Тогава обаче други автомобили, чиито път е препречен от трамвая, решават да минат напряко по зелените релси.

Още по темата

Не един, а няколко автомобила преминават през забранения за тях участък, съобщи Нова тв.

Макар пътните знаци да указват, че има велоалея, пешеходна пътека и преминават трамваи, всеки ден има конфликтни ситуации между участниците в движението на Руски паметник.

Dnes.bg припомня, че в началото на септември линейка, бързаща за адрес, заседна в зелените площи, по които се движат трамваите.

Тогава на помощ в бутането на затъналата линейката се включиха 4-ма таксиметрови шофьори и 3-ма случайни минувачи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
7
 
! Отговори
! преди 8 години
Последното го уточних, защото да си софиянец е диагноза.....не са малко тия където като отидат в София и почват да викат на старите си съграждани провинциалисти, а иначе не пропускат да си поискат доматите и картофите от баби, дядовци, майки и бащи....НО....те са столичани. Има и една малка част от хората в София, които не заслужават обкръжаващото ги общество....за тях вече ми е жал.
12
15
 
7
 
! Отговори
! преди 8 години
Софиянци в действие....най-големите шофьори, най-културните граждани, най-правилно говорещите....Да отидеш и на море, и на планина, отдалеч се познават - шумни на тумби с голямо самочувствие. Не можете да опазите две полянки и за два месеца, културтрегери! Под столичани имам предвид всички живеещи в София....
11
0
 
6
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Пак статия за проблем,които ако сме нормална държава не би трябвало да съществува.Чисто и просто след ремонт,изграждане на нещо ново с общински и държавни пари или каквото и да е,след това трябва да се пази.Понеже ние не сме свикнали да пазим,защото няма последици след това,просто трябва да се инвестира във видеонаблюдение,яки глоби,бърза събираемост.Само така се променя манталитет,иначе всичко друго е с пожелателен характер и няма ефект
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гордейте се, че сте българи! На света няма по-велик народ от българите.
9
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селянина си е селянин независимо от града. Снощи се прибирам и си бях оставил балконската врата леко отворена да се проветри. Някой *** решил, че като е топличко навън що да не си изпече няколко рибки на терасата, да не си вмирисва жилището. Беше мъгла у нас. Човек трябва винаги да си задава въпроса "Как ще се почувствам ако ми се случи на мен". Ама не, всички са много специални и ВИП.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
шофьорите са най-долната и миризлива ***. както стана ясно от друга статия тук, поне 50% от българите попадат в тази категория. и с това, разликата разликата между човека и животното става все по-очевидна за всички. и натрапчива.
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да сложат две камери от едната страна на тревните площи и от другата. Глобата за разрушаване на общинска собственост общината да си я начислява към данъка на автомобила. Или нещо подобно да се измисли.
6
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не заслужаваме. Докато не се промени манталитета в българина.
5
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предлагам въвеждането на глоба - "Възстановяване на щетите"Който мине по тревата, спира го кат или го снимат с камера. и после плаща 5-600лв.за поставянето на нова трева, със все труда, времето на майсторите, материали и всичко.
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камери глоби отнемане на книжки конфискуване на МПС и пак отначало,камери глоби и така нататък.
3
3
 
27
 
! Отговори
dsadsadsa преди 8 години
Сърдихте се на вожда, като каза за материала....нали?Право си каза вождът....
2
5
 
32
 
! Отговори
Бах! преди 8 години
Такива сме си, няма нещо дето да не сме го счупили/прецакали/пре...таковали.И шипове да сложите, пак ще се намери някой дето да бърза и да мине през.Такова е племето, разбира само от бой.
1
11
 
7
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Стойте в София. Там е хубаво сред бетонните градини и прекрасните задръствания.