ЧЕЗ може и да обезщети засегнатите от аварията

Подавайте заявления до три дни, съветват от дружеството люлинчани
Обновена: 20 дек 2015 21:52 | 20 дек 2015 21:50,
13
ЧЕЗ може и да обезщети засегнатите от аварията
Снимка: архив, Булфото

ЧЕЗ може да обезщети клиентите при наличие на материални щети вследствие на аварията в столичния ж.к. "Люлин". Това съобщи Виктор Станчев, директор експлоатация и поддържане в "ЧЕЗ Разпределение България" пред агенция Фокус.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, пожар в проходим кабелен колектор на ЧЕЗ остави хиляди клиенти в София без ток за часове.

По думите на Станчев клиентите имат тридневен срок, в който трябва да подадат заявление в центровете за обслужване на клиенти. По думите на Станчев, всяка от жалбите ще бъде разгледана индивидуално и след това ще бъде отговорено на подателя. "Това е редът, който спазваме по общите условия", посочи Виктор Станчев.

Станчев коментира още, че в момента се работи по втората кабелна линия, която се очаква да бъде пусната до час. Така електрозахранването на "Люлин" ще бъде възстановено на 100%.

По изчисления на Станчев от аварията са засегнати около 50 хил. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ЛюлинтокаварияЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Аз имам този проблем от години по няколко пъти в седмицата, ама ЧЕЗ не ме обещетщва. Че и подписка съм пускала със съседите. Държавата не реагира.ЧЕЗ са некоректни по начало и едва ли ще си променят политиката. А и закона не ги зададължава да изплащат обезщетения. Така че всичко е пожелателно.
7
0
 
1
 
! Отговори
................... преди 8 години
А дано, ама надали....
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ще се сетят стоящите на тъмно и студено защо е нужна съдебна реформа. Без нея, индо-българите, крадящи кабели ще са все на свобода и все така ще градат.
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V BALGARIA TRIABVA DA DAVAT PO 33 000 EVRO ZA VSIAKO TRETO...CETVARTO....15 DETE.DA GIVEYAT ROMITE--SAMO TE SGHTE POMOGNAT V DEMOGRAFSKATA KRIZA NA MAIKA BALGARIA--OBSHTIAT NI DOM--NA BALGARI,MUSULMANI ROMI,EVREI,ARABI I VSICKI DRUGI V MULTIETNICESKA BALGARIA--PRIMER ZA EVROPA.
4
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба все на ток е стояла.
3
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако в друга държава има спиране на тока за 24 часа , бас хващам че ще има поне 5 оставки
2
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига недоволство ! Така борим демографската криза ! Стабилни сме !От 01.01.2016 Унгария дава помощ еднократно за 3 то дете в размер на 33 000 евро При нас пък вдигат тока, винетки и тн.....Ех заспал и *** народ , не разбра , че мирна революция няма !
1
3
 
45
 
! Отговори
Борис преди 8 години
Май и в 22:00 няма да има ток в Люлин!!! Още малко и ще станат 24 часа без ток! Евала за бързата реакция! Горд съм с вас, европейци такива!