Вижте къде няма да има вода в София на 6 януари

Ще се извършват ремонтни дейности
4 яну 2016 17:37, Василия Пейчева
0
Вижте къде няма да има вода в София на 6 януари
Снимка: Софийска вода

На 6 януари  2016 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Асен Йорданов“ кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Асен Йорданов“ от ул. „Емилиян Станев“ до ул. „Никола Крушкин - Чолака“; по ул. „Гатьо Шишков“ от ул. „Йосиф Брадати“ до ул. „Гатьо Шишков“ №21;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гатьо Шишков“ ъгъла с ул. „Асен Йорданов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 6 януари  2016 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стара планина“ с. Войнеговци , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Стара планина“ от ул. „Вършец“ до ул. „Малина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Малина“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 6 януари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Батареята“ кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Батареята“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Батареята“№40.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари