Части от София без вода във вторник

Причината са ремонтни дейности
10 яну 2016 16:35, Красимир Ангелов
2
Части от София без вода във вторник
Снимка: Софийска вода

Части от София ще останат без вода във вторник, съобщават от "Софийска вода".

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вихрен“ жк. „Бъкстон“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Белмекен“
по ул. „Вихрен“ от ул.“Белмекен“ до ул. „Симеон Радев“
по ул. „Пирин“ от ул. „Юнашка песен“ до бул. „Цар Борис III“
по ул. „Мусала“ от ул. „Белмекен“ до бл. 27
бл. 67, бл. 66, бл. 26, бл. 27, бл. 28

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вихрен“ ъгъла с ул. „Белмекен“.

Отново на 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение до ВЕЦ – Симеоново  кв. „Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Проф. Христо Вакарелски“, ул. „Акад. Йордан Трифонов“, ул. „21-ви век“, до №27-36, ул. „Проф. Христо Данов“, ул. „Димитър Страшимиров“, ул. „Тодор Кожухаров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „21-ви век“ №11.

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Неофит Рилски“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Неофит Рилски“, ул. „Георги С. Раковски“, ул. „Хан Крум“, ул. „6-ти септември“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Крум“ ъгъла с ул. „Струмица“.

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. „Президент Линкълн“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Президент Линкълн“ от ул. „Централна“ до ул. „Промишлена“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн“ №107.

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Калинков“ жк. „Зона Б-19“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Царибродска“ от ул. „Три уши“ до ул. „Д-р Калинков“
по ул. „Три уши“ от ул. „Царибродска“ до ул. „Димитър Петков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Три уши“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомер до бл. 477 жк. „Младост“ IV , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на висока зона на бл. 477 и бл. 477А. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 477.

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел до бл. 8 кв. „Полигона“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на висока зона на бл. 7, бл. 8, бл. 9, бл. 10, бл. 11. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 9.

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Букет“ вилна зона „Бистрица“ , се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
ул. „Черни връх“, ул. „Просвета“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Никола Крушкин – Чолака“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Крушкин - Чолака“ ъгъла с ул. „Стефан Стамболов“.

На 12 януари  2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 1-ва кв. „Република“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 1-ва, ул. 2-ра, ул. 3-та, ул. 4-та, ул. 5-та, ул. 6-та, ул. 7-ма, ул. 8-ма. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 3-та ъгъла с ул. 4-та.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Флора Кънева“ кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Черни връх“ от бул. Черни връх“ №107 до бул. „Черни връх“ №151, ул. „Флора Кънева“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Черни връх“ №107.

На 12 януари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Борисов Величков“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Петър Борисов Величков“ от ул. „Ком“ до ул. „Железопътна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Борисов Величков“ ъгъла с ул. „София“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


2
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Жибор
Нелогичните и черногледи изводи които си вадиш са резултат от излагане на прекалено много негативни новини, и прекалено малко позитивни такива, както и личния ти провал.
Потърси помощ от специалисти, не е нужно да живееш така, с очи затворени за всичко хубаво и ум правещ всичко възможно да очерни и драматизира дребни неща, креативно вмъквайки конспирации и алчност в профилактични проверки.
Цената не е от значение, спаси се, ходи на психиатър. Все още може да те извадят от тази дупка.