Протести отново затварят Кулата, този път за 6 часа

Гърците недоволни от общественото си осигуряване
27 яну 2016 08:44,
5
Протести отново затварят Кулата, този път за 6 часа
Снимка: Reuters. архив

Границата с Гърция ще бъде блокирана от 12 часа днес за 6 часа.

Причината е в протестите срещу новите закони за обществено осигуряване при съседите.

Още по темата
На бунт излизат фермери и пенсионери, съобщи Нова тв.

От вчера това затруднява обстановката на границата с Гърция. Засега е струпана земеделска техника, но платната са проходими и пунктът работи в нормален режим на работа.

Не е изключено за кратко протестиращите гърци да блокират платната и така да предизвикат поредни колони с автомобили и камиони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо само с 2-3 изречения отразявате това,което става в Гърция!? Преди няколко дни всички бизнесмени и адвокати и те излязаха на голяма стачка. Защо не пишете,че правителството иска увеличаване на данък печалба на 29 % + 100 % капаро за следващата година, както и увеличаване на общ.осигуряване, да не говорим, че плащат 650 евро за фирма и по още толкова за всеки клон.Така на практика, ако декларираш 10хил.евро доход, държавата ти оставя само 2хил.евро, за да живееш.
3
2
 
0
 
! Отговори
rev преди 8 години
Ако гърците си позволят за пореден път да направят това нещо, трябва да има ответна реакция - като се започне веднага от жалба в Брюксел, дело в Страсбург и се стигне до реципрочно блокиране на границата от българска страна, когато българските туристи тръгнат на харчат пари на море в Гърция.Защо гърците не блокират границата с Турция или ферибота на Игуменица и Патра? ДОКОГА ЩЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ГЪРЦИТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така протести , нали великия Ципрас щеше да мачка кредиторите и никой не може да го задължи да намалява пенсиите . Ами сега другарю червен *** нали му се възхищаваше . Още бай Тошо ви каза , като нямаш пари си траеш и слушаш . А Гърците имат заеми са още 100 години .
1
0
 
4
 
! Отговори
Мдааа преди 8 години
Гърците протестират,а Българите правят МЕТЕЖ добреее добреее тази година ще бъдем на 150-то място по свобода на медиите заради такива като вас!