В част от жк "Лозенец" няма да има вода на 20 февруари

Ще се извършват ремонтни дейности
18 фев 2016 17:52, Василия Пейчева
0
В част от жк "Лозенец" няма да има вода на 20 февруари
Снимка: Софийска вода

На 20 февруари 2016 г. (събота), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Никола Й. Вапцаров“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Никола Й. Вапцаров“ №55,№ 53Б; ул. „Атанас Дуков“ №29, №36.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Дуков“№29.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари