Къде във вторник няма да има вода в София

"Софийска вода" извършва планови ремонти
22 фев 2016 13:37, Златко Желев
0
Къде във вторник няма да има вода в София
Снимка: "Софийска вода"

На 23 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Одоровци“ жк. „Красна поляна“ I , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Радичевци“, по ул. „Братин дол“ от ул. „Методи Кусевич“ до ул. „Илинден“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Радичевци“ ъгъла с ул. „Братин дол“.

На 24 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Беньо Цонев“ кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Бесарабия“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Витиня“, ул. „Летоструй“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Фотинов“ ъгъла с ул. „Проф. Беньо Цонев“.

На 24 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения до бл. 312 жк. „Дружба“ 2 , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 312 вх. А, вх. Б, вх. В.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 312.

На 24 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Райовица“ кв. „Сеславци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Сеславци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари