Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена

Никой не спрял да предотврати боя, а и биячите носели пистолети
Обновена: 25 фев 2016 08:49 | 25 фев 2016 08:48,
594
Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена
Снимка: кадър Нова телевизия

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Още по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


594
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
29
 
! Отговори
Miro преди 8 години
Novoto robstvo! Bulgarite sa pod mutrensko robstvo ot 89ta nasam! Mutrite se durjat s horata tochno kakto bashibozuka se e durjal po tursko! Koi shte ni osvobodi sega ot sobstvenata ni mursha?? Mislia che e vreme za voina! Koga shte uzreem obache i shte se nadignem vsichki zaedno sreshtu taia napast? Vsichki problemi na BG sa zaradi mafiata i tehnia sluginaj - mutrite-bashibozuci, koito izbivat sobstvenia si narod!
13
0
 
83
 
! Отговори
Блъско преди 8 години
И сега пак няма да има осъдени ,ще изкарат едва ли не бития ,че сам се е удрял и ,че това всичко е монтаж и тези самозабравили се тарикати ,ще си продължат по старо му......Нашата полиция ни пази .........Няма такава пародия на държава
12
0
 
126
 
! Отговори
123 преди 8 години
Палки,пистолети поредните селяни на стероиди с кухи глави . После като го боцнеш с ножа и чак го лежиш за човек .
11
0
 
106
 
! Отговори
vvv преди 8 години
Тези селяни се возят в две раздрънкани каруци на обща стойност 8000лева, кирливо решени в гангстерски черен мат- американско ванче и Ауди А8 от края на 90-те. Често киснат около една автомивка в Горубляне, карат като бесни и се вживяват като някакви ВИП-ове
10
0
 
77
 
! Отговори
Aleks преди 8 години
До nobi Не, 93 е наборът на единият "играч". Колко часа ще са в 6то районно ? 1-2-3 часа... и ще ги пуснат ? Евентуално, ако на някой му светне лампата може да се опита за поне 24 часа...че момчетата имат важна работа... бързали са с палки и пистолети...важна работа
9
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ще е като в цялата държава витае всеобщо чувство на безнаказаност.
8
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е иначе и на жената която снима и е цепнат езика
7
1
 
57
 
! Отговори
Anonimus преди 8 години
Да проверят пи малкия Маргин в Бояна- те се возят с Крайслери и ходят така облечени, и само е могат да бият така с такова чувство за безнаказаност.
6
8
 
44
 
! Отговори
Е, преди 8 години
чуйте им само шопския диалект няма какво да коментираме!
5
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 4В Дивия запад поне е имало шерифи ... Апропо, ами, ако тези биячи влязат в "казармата", както почна да се говори тези дни
4
1
 
131
 
! Отговори
nobi преди 8 години
Айде казвайте ги тия мутри де, какво ги криете. 93 година ли се върна, незнам
3
2
 
79
 
! Отговори
az преди 8 години
Полицията да си свърши работата.
2
3
 
8
 
! Отговори
winx преди 8 години
$idnito ili Oddyseuss
1
16
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Биячите са полицай!Ясно си личи по действията ,който извършват!