Нов екшън на пътя: Този път замесен шофьор на автобус

Скандал между водачи в София завърши с откъртена врата
25 фев 2016 18:35, Красимир Ангелов
23
Нов екшън на пътя: Този път замесен шофьор на автобус
Снимка: Булфото, архив

Само ден след като охранители пребиха зверски мъж на Околовръстното шосе в София, нов случай на агресия на пътя бе регистриран в столицата. За щастие този път без сериозно ранени.

В "словесна схватка" влязоха шофьори на градски транспорт и на лек автомобил, съобщава bTV. Случката се e разиграла на бул. "Петко Тодоров" пред входа на пазар "Иван Вазов".

Шофьорът на леката кола спира, за да може възрастна двойка да пресече булеварда. Това изнервя водача на градския автобус по линията 74 и той, по думите на свидетели, започнал да обижда шофьора на лекия автомобил.

Водачът на леката кола Никола Петков разказа пред bTV, че е слязъл от колата, за да попита водача на автобуса защо го псува. В бързината обаче той забравил да дръпне ръчната спирачка и автомобилът тръгнал леко по надолнището и това накарало шофьорът му да се върне бързо в колата, за да я спре. Междувременно шофьорът на автобуса тръгнал и обърнал отворената врата на леката кола.

Това наложило пристигането на полиция, която да регистрира пътния инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: скандалСофияшофьори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля, че трябва да несе назначават повече простаци, а грамотните шофьори да будат защитениТогава копанари няма да попадат нито в градския транспорт, нито в полицията, нито другаде.Защото простотията не е въпрос на координатен принцип, а на качества.Сега е лесно - софиянец - значи умен. Парижанин - *** - не е роден в София.Професор - роден е в Аляска, значи е ***, щото не е роден в София...Мисля, че поумняхме. Простаците са ясни, независимо къде са правени и родени...Дано не съм направ
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората на пътя са откачили. Всеки се мисли за най-великия. Ако спазваш правилата всеки те изпреварва и те гледа лошо, наежил се още малко ще скочи през прозореца.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората на пътя са откачили. Всеки се мисли за най-великия. Ако спазваш правилата всеки те изпреварва и те гледа с *** дизуонония.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 15Във Франция си пресичат де видят.Само ние, Българите, чакахме светофата... Е може някой коняк да не е, ама ние чакахме.Така е. В Турция е "джангър" - всеки кара кой как може, ама им е простено.В Австрия и Германия те глобяват тутакси... Супер е!Няма място за ***!
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама вие верно ли си мислите,че само тука е така?Бедна вие фантазията какво е по другите държави от нашия калибър!
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До GromЧовека не е искал да ги сгази БЕ, ***! ВИЕ ГИ СГАЗЕТЕ!Що давате акъли?!Ако искате да накарате полицаите да си заслужат заплатите - пишете що не санкционират колибарите, дето не знаят къде да пресичат.
9
6
 
7
 
! Отговори
Grom преди 8 години
Там има подлез! И не следва да се пресича отгоре!
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШАРО БАРОШаро, ти ги гази и ги лежи после. Аз искам да шофирам без някакви *** да ми пречат, шарейки между лентите, защото си мислят че ще "лъснат" като "пичове" или ***, разбира се... което е вярното...Та, докато се отървем от мутрагенно-изменените (биячите на околовръстното) или от такива катоя "шифор" на автобус 74, дето шефовете са му го избрали, защото прилича на тях... ще мине време.Простаците са като ято - гледайте и се забавлявайте да ги ебавате!
7
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак статия за шоферите - най-гадната прослойка сред българите! Няма нужда от коментар.
6
4
 
7
 
! Отговори
Hellrazor преди 8 години
До BURZUMИзвинявай, специално заради теб ще спра да нося очила и качулка. Дали ще ти обърнат фасона с качулка, очила или цилиндър е все тая, не мислиш ли?
5
1
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Леле какво правиш при съмнение за проблем в колата ,не смееш да излезеш от колата да не си помисли някой че ще му направиш нещо, Поведението е агресивно не слизането от колата .
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BURZUM: - "колко хора носят слънчеви очила през зимата ......тия хора крият лицата си..."срещат се много повече с качулки, като през средните векове, крият си главите.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неадекватно поведение на двамата , обикновено така става .
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самото слизане от колата без да има ПТП за мен е проява на агресия!
1
1
 
38
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
В "разкошна" държава "живеем".