Стрелбата в Княжево – заради момиче, момчетата били приятели

Момчето искало и втори път да стреля по 14-годишния Даниел
Обновена: 27 фев 2016 10:05 | 27 фев 2016 10:03,
52
Стрелбата в Княжево – заради момиче, момчетата били приятели
Снимка: Кадър BTV

14-годишният Даниел, който беше простреляно вчера в Княжево, е в стабилно състояние. Това съобщиха от "Пирогов".

Нощта е преминала спокойно за момчето. Няма непостредствена опасност за живота му към момента. От болницата припомнят, че вчера лекарите са направили подробни прегледи и високоспециализирани изследвания.

Още по темата
И простреляното момче, и 15-годишният стрелец Ивайло са били добри деца, отличници. Това разказа, Елка Владова, директор на 26-о СОУ в Княжево пред BTV.

По думите на Владова Даниел Даниел се е държало изключително адекватно след инцидента. "Беше адекватен, полагаше грижи да успокои всички останали. Беше запазил самообладание. И другите деца реагираха адекватно". Успокоил дори и майка си.

"За мен това е потенциален убиец", категорична бе майката на простреляния Даниел, като посочи, че Ивайло е искал да стреля и втори път по сина й.

Даниел е бил опериран лично от началниците на отделенията по детска гръдна хирургия и детска коремна хирургия доц. д-р Христо Шивачев и д-р Стефан Стоилов. По време на операцията те са влезли в ранивия канал и са направили ревизия на раната, за да проверят дали има поражения и засегнати органи. Операцията е преминала успешно. По време на нея е станало ясно, че няма засегнати жизненоважни органи.

Според съученици на двете момчета скандал е станал причина за инцидента от вчера. Скарали са за момиче. Ивайло прострелял в таза Даниел, който бил негов дългогодишен приятел. Познавали се от малки, тренирали заедно футбол.

Бойният пистолет, с който бил прострелян Даниел, е собственост на чичото на Ивайло - охранител.

Съседка на Ивайло го отгледала. Той живеел само с баща си, майката била в чужбина. Бащата на Ивайло твърди, че синът му не е споделял да има проблеми с Даниел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: стрелбадецаКняжево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мене ми е странно, как така са се карали за момиче...явно то е подавало сигнали и на двамата едновременно. Утре може да изкочи и 3-ти сваляч...туй жените не се научиха че 2-3 дини под една мишница НЕ СЕ НОСЯТ!
29
1
 
7
 
! Отговори
! преди 8 години
Още един охранител за затвора!Но и бащата- не знае ли , че БРАТ му държи открит пистолет в къщи?И бащата трябва да бъде наказан!!
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПУБЕРТЕТСКА МУ РАБОТА... АКО ОТСЕГА СЕ СТРЕЛЯТ ЗАРАДИ МОМИЧЕ ТО КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ПОСЛЕ???
27
9
 
9
 
! Отговори
Ценко преди 8 години
И тия к0вренски истории трябва да спрат, хората да се научат че трябва да имат един партньор на който да са верни а не да стават морално деградирали ***. Аз бих предложил забрана на разводите, уговаряне на бракове от родителите на младежите и углавни присъди за прелюбодейци това би било прекрасно, но първо трябва да се срине морално деградиралия масонски модел на упадъчни и сексуално извратени "ценности" в стил к0нчита ву.рст за да стане.
26
3
 
8
 
! Отговори
Ценко преди 8 години
Сега бащата на Даниел да иде да изпотроши малкия *** ивайло като не пропуска непременно да счупи ръчичките и крачетата му за да го остави инвалид. После импотентното крив0съдие да прави нефелните си опити да решава кой е крив, кой прав, кога е станало, къде е станало, дали е станало, дали всъщност нападателя не е жертва която трябва да бъде образована и скоро отново интегрирана в обществото и т.н.
25
0
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
ако сте реалисти ще се съгласите с мен за факта че всичко е заради жените! почти разбира се защото навсякъде си има изключения но главно нещата се случват заради жените - не ме разбирайте погрешно - няма по-красиво и хубаво нещо от жената но това е проблемът - основен! всяка жаба да си знае гьола! помислете
24
0
 
5
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 8 години
Мария Нестерова - синоним за неграмотност.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените и мъжете били равноправни...
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам за стрелеца, но статията е написана изключително неграмотно. Какво очаквате от децата при условие, че журналистите са пълни неграмотници. Мария Нестерова на две ракии ли я писа тази статия? Къде е редактора?
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варваризирано общество. Доц. Иво Христов добре го каза
20
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради момиче е напълно възможно това да стане. Първа любов и за двамата. Не ги съдете толкова строго. Още повече, че всички казват че са момчета за пример.Любовта оглупява мъжа до неузнаваемост.
19
3
 
5
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
Ххахаха Навремето учих в техникум и бяхме 23момчета и 2 девачки и рядко им обръщаше някой внимание --та затова ми е още по-смешно като прочета ,подобни новини
18
4
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ей сега грабвам един пистолет и отивам да стрелям по приятелите си, така де няма да изоставам от новите европейски ценности, трябва да им засвидетелствам приятелството си, нали съм добро момче и аз.
17
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КомаровПроблема е в това, че не са журналисти. 90% от работещите в медиите са държачи на микрофони и преписвачи на новини от новинарските агенции като БТА, Медиапул, Фокус и т.н.Като излезе някоя глупост в агенциите и тя се копира барабар с грешките, без дори да се прочете. важното е да се лее кръв и да се търкалят черва по сайтовете и по телевизиите.
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, живеел с баща си и съседка го отгледала. Къде е чичото в този сценарий? Откъде накъде пистолета на чичото е в него?
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на ББ му пращат куршума, но не се сеща да пуска кокала.Накрая който оцелее.Децата гледат ГЕРБ и се учат
14
0
 
2
 
! Отговори
Мечтател преди 8 години
Ех, да имах влаааст!
13
0
 
34
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
Бойно оръжие в къщи се държи задължително заключено, в каса за оръжие, патроните - отделно.Чичото на Ивайло сега следва да бъде привикан от органите на МВР, задържан и съден.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом са спортисти ясна е работата.Живея близо до спортно училище и мога да кажа,че нормалните са единици може би тук таме някое момиче от по-нормално семейство.Останалото е бесната селяния ,гангстерски манталитет злоба и тъпота.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България си пати 100 пъти повече от охранителите, отколкото от ония, заради които трябва да се охранява.