Ремонт на водопровод задръсти бул. "Н. Й. Вапцаров"

Образуват се километрични опашки, шофьорите недоволстват
Обновена: 10 мар 2016 16:15 | 10 мар 2016 13:00, Криси Табачка
7

Снимка: Dnes.bg

Виж други галерии »

Реконструкция на съществуващ водопровод по столичния бул. "Н. Й. Вапцаров" между, ул. "Атанас Дуков" и пешеходния подлез, създава километрични задръствания и в двете посоки.

Ремонтът започна вчера като е забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно. Движението се извършва двупосочно в южното пътно платно.

Ремонтните дейности видимо затрудняват движението дори и извън пиковите часове, образувайки километрични опашки.

Читатели на Dnes.bg се оплакаха, че преминаването през участъка може да отнеме повече от час, а задръстванията започват още преди тунела на Цариградско шосе в посока към Телевизионната кула.

Реконструкцията на водопровода и ремонтните дейности около него се очаква да приключат едва на 17 април.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
cat преди 8 години
Моля?17 април?Аз мислих тука още ден- два....
6
1
 
3
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
Е та всичко е по план тормоза е на лице от какво сте недоволни сами си я избрахте . Между другото само до преди броени месеци ,ако си спомняте този булевард в друг участък беше в ремонт и движението пак беше мъчение . Та въпроса ми е къде беше това нещо кметицата и общината да съгласуват ремонтите и да се направят на веднаж.
5
2
 
5
 
! Отговори
боби преди 8 години
Ама те изборите наближават, та ще видим...
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София така се задръсти с тая селска даскалица че заприлича на китайска провинция населена с нег*ра.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така става като си избирате такива кметове и общински съветници. Да бяхте гласували за някой друг, който поне малко да разбира от управление в София, а не тази ....
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от м.декември софийска вода затваряха части от крайната лента на булеварда. И сега- върхът на наглостта- отново ремонт! Просто е явно, че ние всъщност нямаме кмет, който да защитава интересите на гражданите си. Избрахме си една усмихната лелка, а фирми като Софийска вода правят ремонти от по 3-4 месеца. Не знам къде другаде има такова безобразие! То не беше "Цариградско", "Ал. Малинов", сега "Вапцаров"... Ясно е , че трябва да има ремонти, но те трябва да са бързи и качествено изпълнени!
1
2
 
18
 
! Отговори
boby преди 8 години
Ми то като е пълно с *** *** в общината, които да разрешават подобни реконструции без да се помисли откъде ще минават колите... Сега трябва да се види кой е разрешил на Софийска вода да затваря пътя и да се върже на един стълб на площада и всеки дето е висял 1 час в задръстването да може да мине да му бие по един шут отзад! Ей такива некадърници си живуркат на службицата с парите от нашите данъци доживотно!