Бул. "Васил Левски" готов за двупосочния трафик

Промените в центъра на София ще са факт от неделя
25 мар 2016 20:18, Красимир Ангелов
6

Снимка: Булфото

Усилени приготовления кипят в центъра на София преди затварянето на части от бул. "Патриарх Евтимий" заради строежа на третия лъч на метрото, видя репортер на Булфото.

Още по темата

От 27 март 2016г. до 30 септември 2017 г. се въвеждат важни промени в организация на движението в центъра на София.

Забранява се влизането на пътни превозни средства по бул.„Патриарх Евтимий” в участъците на строителните площадки на метростанциите между бул. „Васил Левски” и ул. „Хан Крум” и между бул.„Витоша” - ул.‘Княз Борис I’, като се осигури двустранна пешеходна проходимост.

Двупосочно движение на превозните средства се въвежда по:
бул. „Васил Левски” между ул. „Граф Игнатиев” и ул. „Фр. Нансен”;
бул. „Ген. М. Д. Скобелев” между бул. „Прага” и ул. „Фр. Нансен”;
бул. „Патриарх Евтимий” между ул. „Фр. Нансен” и бул. „Витоша”.

Променят се маршрутите на тролейбусни линии номер 1, 2, 5, 8 и 9. Тролейбусни линии номер 1, 2, 5 и 8 в посока бул. "Прага" от ул. "Граф Игнатиев" ще се движат по бул. "Васил Левски" (през тунела) - двупосочно. Тролейбусна линия номер 9 в посока пл. "Сточна гара" няма да променя маршрута си. В посока ж.к. "Борово" тролей номер 9 ще се движи от ул. "Константин Стоилов" през пл. "Сточна гара", бул. "Васил Левски" (през тунела на НДК), бул. "Ген.М.Д.Скобелев", наляво по бул. "Прага" и по маршрута си. При движението си по бул. "Васил Левски" в посока ж.к. "Борово", тролейбусите от линия номер 9 ще спират на всички съществуващи тролейбусни спирки в участъка от пл. "Сточна гара" до бул. "Прага".

Разкриват се нови временни спирки в посока бул. "Прага" за тролейбусни линии номер 1, 2, 5, 8 и 9 на бул. "Васил Левски", преди ул. "Данте" и на бул. "Васил Левски", непосредствено преди ул. "Г. С. Раковски".

Закриват се спирки за тролейбусна линия номер 9 по бул. "Г.С. Раковски" от пл. Сточна гара до бул. "Патриарх Евтимий" в посока ж.к. "Борово".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Къде е този човек който работи за 150 евро месечно в София? Аз такива не съм виждал от има няма 10 години.
5
1
 
4
 
! Отговори
cat преди 8 години
До АнонименТо няма и Европейска столица, в която да работиш 1 месец за 150 евро, нали?Не сравнявайте несъизмерими факти.
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие понеже и за 1 лев си купувате сега билетче.. Стига сте мрънкали, няма европейска столица в която да се пътува за 1 лев, така че увеличението е съвсем логично
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При тези евтини горива да вдигаш билета за градският транспорт е това не мога да го разбера! А отговора е че държавата си *** мамата! Коя поред е национлна катастрофа незнам! Само знам че сме погребани живи от мутренската пасмина!
2
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е, че билетът ще стане 1.60, п милост само 1.50! Терминал 2 му е майката, народе! Корабът потъва, напускай докато не е прекалено късно!
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страшилище ,баси , немам думи какъв ад ще бъде ...