Части от София остават без вода на 6 април

Вижте къде ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 4 апр 2016 16:43 | 4 апр 2016 16:40, Василия Пейчева
0
Части от София остават без вода на 6 април
Снимка: Софийска вода

На 6 април  2016 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел войвода“ жк. „Хаджи Димитър“  , се налага спиране на водоподаването от 00:00  до 8:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ангел войвода“ от ул. „Златица“ до ул. „Макгахан“, по ул. „Клисура“ от ул. „Ангел войвода“ до ул. „Родина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ангел войвода“ ъгъла с ул. „Клисура“.

На 6 април  2016 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Никола Вапцаров“ район „Лозенец“  , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Шиварски път“; бул. „Никола Вапцаров“ №57, №61, №61А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Никола Вапцаров“№57.

На 6 април  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Буземска“ кв. „Овча купел“  , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Буземска“ бл. 3 вх. А, вх. Б, вх. В, вх. Г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Буземска“ пред бл. 3.

На 6 април  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Парчевич“ Център  , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Парчевич“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Парчевич“ ъгъла с ул. „Христо Белчев“.

На 6 април  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 1 кв. „Враждебна“  , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 1, ул. 5, ул. 8, бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 1 ъгъла с ул. 56.

На 6 април  2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Асен Игнатов с. Бусманци  , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Нова Враждебна“ и карето между ул. „Пчелина“, ул. „Асен Игнатов“, ул. „Ген. Гурко“, ул. „Средно ливаде“, ул. „Перуника“, ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството на с. Бусманци.

На 6 април  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гено Киров“ кв. „Орландовци“  , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Петър Борисов Величков“ от ул. „Гено Киров“ до ул. „Нешо Бончев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Петър Борисов Величков“ ъгъла с ул. „Гено Киров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари