Шофьор не върна ресто на пътник, пожела му "Лек ден"

Автобусът е №111, а пътникът нямал точната сума от 1,60
1 юни 2016 10:30,
136
Шофьор не върна ресто на пътник, пожела му "Лек ден"
Снимка: Dnes.bg

Шофьор на автобус по линия 111 не връща ресто на пътниците, които не са си подготвили точна сума за билет днес.

Тази сутрин в автобуса, който се движи се от ж.к. "Люлин 1" към ж.к. "Младост 1" с регистрационен номер 3848 и сериен номер на автобуса 1839, пътник си купил билет от шофьора на превозното средство, но не подготвил точна сума, а имал 2 лева, съобщи "Фокус".

Шофьорът на автобуса му продал билет с нова цена от 1,60 лв., но не му върнал ресто. Пътникът попитал за оставащите пари, но отговорът на шофьора бил: "Лек ден!".

Припомняме ви, че временният шеф на ЦГМ Румяна Миланова заяви, че през първите дни, след като е в сила новата цена на билета за градския транспорт, шофьорите на автобуси са длъжни да връщат ресто на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: пътникрестоАвтобус 111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
23
 
! Отговори
2013-та година... преди 7 години
Естонската столица Талин стана първата в Европейския съюз с безплатен градски транспорт
31
1
 
12
 
! Отговори
нема фандък преди 7 години
Да им сложат наредба и като на кафе-автомат надпис "Ресто не връща"
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗарАко питаш за Канада-нямат. Който пътува да си прави сметката. За междуградски пътувания искат идентификация на касата на автогарата. Нека не виним шофьора на софииският рейс.
29
2
 
8
 
! Отговори
Зар преди 7 години
До АнонименТо е много хубваво това, ама сигурно имат и апарати за разваляне на едри пари...
28
1
 
18
 
! Отговори
1 преди 7 години
през първите дни да се връща ресто, а след това? Румяна Миланова да си тръгва бързо по собствено желание и да идват хора които разбират...иначе ще дойдем ние да и помогнем да си събере багажа.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Междо другото в Канада шофьорите продават билети. Ако нямаш точната сума си е за твоя сметка. Така е в Торонто, Монреал, Калгари и Ванкувър. За деругите градове предполагм е същото.
26
6
 
5
 
! Отговори
варна преди 7 години
Варна в най-скоро време ще мине на същата система. Заплатите на контрольорите са по-голям разход....Със здрав глоби проблема с гратисчиите ще бъде решен, както почти навсякъде в Европа.
25
2
 
19
 
! Отговори
tim преди 7 години
гледах сутринта по тв че и автоматите за билети във автобуса не връща ресто така ч е там ви излиза по 2 лева билета по законите на данъчните това е нарушение или така наречената данъчна измама има и друго няма и касова бележка за една дъвка издават такава а за билети не трябва сериозно да се самосезират данъчните и да тръгнат на проверки защото никои неможе да каже как се отчитата билетите май никак и дъражавата губи много левове от данъци о т компанията и прокуратурата трябва да направи проверк
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1,60 на 1,6 е манифест към сатаната,магия като онези на банкнотите.Сатанизма е навсякъде около нас ,те не го крият ,имате ли очи да го видите ?В деня на детето,дали няма до края на деня да дадат и жертва със училищен автобус или ще го направят с удавяне само гледайте но си приберете децата
23
15
 
15
 
! Отговори
Четете преди 7 години
Във всеки рейс пише: "Водачът продава билети единствено при спряло превозно средство и точно приготвена сума". Кое точно не е ясно? Във всяко наземно превозно средство го има този надпис.
22
0
 
37
 
! Отговори
Гербер до гроб преди 7 години
Добре де защо не ги направиха 2 лв билетите ? Закръгляйте ги за по лесно ! После от 2 лв направо на 5 лв !
21
1
 
24
 
! Отговори
Пуц преди 7 години
В западна европа шофьорите на гратския транспорт продават билети и връщат ресто, докато са спряли. Имат си такова пластмасово устройство за сортиране на монети и всичко става много бързо и лесно. Да не говорим, че там повечето шофьори са нормални хора, докато тука не дай боже ти пътнико смотан да искаш от шофьора 1 лев ресто.. Ще отнесеш някоя псувния задето си дръзнал да си купиш билет. И нека напомния, че не на всички спирки има пункт за билети.
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До nedНе е за 40 ст. Много неетично и нахално. С такива 'услуги' няма как да сме част от европейското семейство. Може ли да се случи нещо подобно в Берлин или Париж?
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е заради *** който е решил да е тази цена. От къде им щукна за тази цена.Дори 1.50 по се ядва даже 2 лв да го направят а те моля ти се 1.60 такова безумие. Това с рестото ще стане ежедневен проблем.
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да уточня защо 1,60 а не 1,50,ами защото са масони сатанисти и като всичко това приятели тази цена от 1,60 влезе в сила днес на 1,6 първи юни,хахаха имате си работа със сатанисти хахаха.Да живее дявола в деня на детето
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Припомняме ви, че временният шеф на ЦГМ Румяна Миланова заяви, че през първите дни, след като е в сила новата цена на билета за градския транспорт, шофьорите на автобуси са длъжни да връщат ресто на гражданите.А иначе не са ли?
16
0
 
10
 
! Отговори
Преписвачи преди 7 години
Временният шеф на ЦГМ е Румяна Милова, не Миланова. Като преписвате статии поне си проверявайте информацията.
15
1
 
14
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Чудя се какво ще правят с автоматите за билетчета из градския транспорт, дето пак вложиха едни "1-2 милиона" и дето всъщност са си удобни. Дали могат да се пренастроят
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все пак това е София-столицата на територията. Каквито шофьорите, такива депутатите и министрите. Населението за нищо не става.
13
0
 
24
 
! Отговори
Шофер в СКГТ преди 7 години
Един курс по линията и за цигарите сме изкарале. Ха-ха-ха.