Момиче скочи от 14-ия етаж, почина на място

Инцидентът е станал в столичния квартал "Бъкстон"
Обновена: 23 юни 2016 15:50 | 23 юни 2016 15:37, Камелия Цветанова
137
Момиче скочи от 14-ия етаж, почина на място
Снимка: Булфото, архив

Младо момиче почина, след като скочи от 14-ия етаж на блок в София, съобщиха от МВР.

Сигналът постъпил в полицията в 13:45 часа.

По първоначални данни момичето се е качило между 14-ия и 15-ия етаж на блок 10 в кв. "Бъкстон", след което скочило. Починала е на място.

За момента самоличността й не е установена, екипи на полицията са на мястото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Планът Ран-Ът в действие.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой я уплаши?
18
6
 
31
 
! Отговори
билет 1.60 преди 7 години
Нацията е болнаСкачатБой по улицитеНаркотициПияни без книжка
17
5
 
35
 
! Отговори
по-кротко преди 7 години
Хора се самоубиват и в богатите държави. Лична трагедия, или психично разстройство може да се случат на всеки един човек, независимо каква заплата взима, каква кола кара и в коя държава живее. Просто човек трябва да става и да се бори всеки ден, не само за себе си, но и за близките хора, които обича. А понякога дори и за държавата и народа си. Но някои просто не издържат... Бог да го прости това момиче...
16
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната дръзнала да окървави асфлата от щастие.
15
4
 
7
 
! Отговори
Един нещастник в БГ преди 7 години
До АнонименРаева?-------------------------Пише момиче, тая е бабичка.
14
4
 
28
 
! Отговори
me преди 7 години
Ей това постигнахте медиите с цялото преекспониране на опита за самоубийство на Цвети. Сега неясно колко самоубийства ще лежат на вашата съвест. Защото за някои неща, няма нужда да се раздухва. Скъсахте се да търсите кой е виновен, да обвинявате, да създавате сензации. А няма виновни, отговорността за собствения живот е ЛИЧНА. И когато някой реши да се самоубие това е лично решение, което е най-добре да не подкрепяме с медийно внимание. Ама не, много беше сложно да се сетите и да се спрете.
13
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поредното селфи....? може би??? поколението на само. г. ъ . з. н. и. к.а. само за себе си мислят за тва и селфита си правят
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, вярно пише междублоковото... тия от днес или нямат представа какво пишат или изобщо не си правят труда да прочетат какво публикуват! И в двата случая се излагат.
11
5
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Да точно защото е модерно се хвърлила-***
10
2
 
53
 
! Отговори
майка преди 7 години
преди малко се скарах на моята дъщеря, която е на 16.....след което се обадих да й кажа, че я обичам. А тя ми каза: нямаш представа колко изгубена и сама се почувствах когато затворихме телефона....смея да твърдя, че тя расте в нормално семейство с нормални условия, опитваме се да й осигурим всичко необходимо...но си дадох сметка, че забързани в това да осигурим материалното, позволяваме на децата ни да се чувстват "изгубени и сами"...жалко за девойчето! Искрени съболезнования и на майчицата.
9
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодарение на бездарния бизнес с многоетажни имоти.Защо и кой ги построи?София си беше с ниски сгради и ги бутнаха, а сега всеки ден някой скочил от 250 етаж!Ами направете я София от тука до морето все да е София и без това си имаме чайки и гларуси.София да стане 678 линия на морския бряг.
8
11
 
14
 
! Отговори
НАРОДЕН СЪД преди 7 години
Нищо нали има банани и евро-атлантизъм
7
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, това вече взе да става някаква побъркана мода. Май след скока на Цвети (ако разбира се не е нещастен случай) всички тийнейджърки решиха, че е модерно и направо не ми се мисли. Дано поне Цвети се оправи! За това момиче вече нищо не може да се направи... :((
6
5
 
41
 
! Отговори
Даньо преди 7 години
Годините "преход" си казват думата.. Хората са толкова бедни и депресирани, че при загуба на работа или кредитор да ти диша във вратът предпочитат да се направят 5-6 секунден полет...
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е това междублоково пространство между 14-ия и 15-ия етаж!!!!????Цитирам: " По първоначални данни момичето се е качило на междублоковото пространство между 14-ия и 15-ия етаж на блок 10 в кв. "Бъкстон", след което скочило. Починала е на място. "
4
0
 
31
 
! Отговори
ДА БЕ ДА преди 7 години
"междублоковото пространство между 14-ия и 15-ия етаж"ЦЯЛ БЛОК ИМАЛО МЕЖДУ 14 И 15 ЕТАЖДА НЕ БИ ДА СТАВА ДУМА ЗА МЕЖДУЕТАЖНАТА ПЛОЩАДКА?
3
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РАВНОСМЕТКАТА ЗА ДНЕС ДО МОМЕНТА - ЕДИН САМОЗАПАЛИЛ СЕ, ЕДНО МЛАДО МОМИЧЕ САМОУБИЛО СЕ, НЕЗНАЙНО КОЛКО БИТИ, ИЗНАСИЛЕНИ И ОГРАБЕНИ ОТ ***. КАКВО ПРАВИМ!?!
2
1
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
До АнонименРаева определено не е младо момиче. ;)Иначе... жалко, все повече такива случаи...
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега докторите са виновни