За онези, за които всеки ден е Олимпиада

Постамент пред Националния стадион осъмна с инвалидна количка
14 юли 2016 15:30,
4

Инвалидна количка боядисана в лилав цвят изненада столичани тази сутрин, съобщава Булфото. Количката беше поставена на един от свободните постаменти пред националния стадион "Васил Левски".

Оказа се че инсталацията е дело на екипа на Destructive Creation, "За националния ни параолимпйски отбор и всички останали за които всеки ден е олимпиада".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви са тези грозни намеци за футболистите ни?
3
0
 
38
 
! Отговори
elisk преди 7 години
Хората в България, които са инвалидизирани и могат да се придвижват само с инвалидни колички, са за оплакване. Тези индивиди са затворници на собствените си домове. Никъде не могат да отидат, дори да гласуват! Срам за цялата ни "държавица"! В Европа за тези хора има навсякъде условия, по улиците, в институциите, заведенията и те могат да водят нормален социален живот!
2
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас условията за хора с увреждания са изключително тежки. Няма никакви удобства по улици, магазини, ***. Сгради , метро ...В "белите" държави няма да допуснат такива сгради да влезе в експлоатация . Браво, че някой поставя този въпрос !
1
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има един човек от село Бяла (варненско),който вече 20 години всеки ден е на пътя между Бяла и село Рудник или между Бяла и Обзор със своята инвалидна количка и разчита само на ръцете си за 5-6 километра преход на отиване и толкова на връщане. 10 километра на ден измнинава с инвалидната количка поне този човек. Помня го преди 20 години с тази количка...вече е на 45 поне. Не знам откога е инвалид обаче.