Спряха тока и достъпа до хотел "Маринела" в София

ДНСК постави ограничителни ленти на незаконното надстрояване
19 авг 2016 18:24, Анисия Иванова
15
Спряха тока и достъпа до хотел "Маринела" в София
Архив: Булфото

Дирекцията за национален строителен контрол, съвместно с Министерството на вътрешните работи и Главна инспекция по труда извърши поредна проверка във връзка с наложената забрана за изпълнение на строителство в хотел "Маринела" в София, съобщиха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Със заповед от 16 май на началника на Регионалния отдел "Национален строителен контрол" надстрояването на едноетажно тяло на хотела беше спряно.

При проверката на 19 август е установено, че към момента не се извършват строителни и монтажни работи, на строежа няма работници и механизация, но той продължава да е захранен с електрическа енергия.

Електрозахранването на обекта днес е било прекъснато от служители на ЧЕЗ. Електротаблото е запечатано с отличителни знаци на ДНСК. Ограничен е достъпът до строежа, като на подходите са поставени ограничителни ленти на ДНСК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: МаринеластроежДНСК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
ВЕТКО преди 7 години
Е човека си е цакал на бившият ГЛАВЕН АРХИТЕКТ ЯКО и сега си мисли ,че ВСИЧКО му е ПОЗВОЛЕНО ,като на СЕЛО!!!!!Задайте си въпроса как с 200км. си подаде ОСТАВКАТА бившия ГЛ.АРХИТЕКТ на СОФИЯ!!!!!!!??????Не спете ХОРА !!!!!Мислете!!!!!!!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
такива са провинциалните велможисвикнали са всичко да става така както си решътбез значение назакона ...смея да твърдя че в софия не са точно така нещата по отношение на строителствотоама първо трябва да се опарят после тръгват нещата
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9В Лозенец са изключително сложни нещата. Вътрешнокварталните улици, особено в долната част, са в окаяно състояние. Ремонтират основно единствено малката и незначима уличка, на която живее Иво Прокопиев, за другите естествено "няма пари".
11
2
 
2
 
! Отговори
Deee преди 7 години
Derzaite glupaci
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това се нарича фeкална журналистика.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Община Лозенец защо нищо не направи като превзеха тротоарите за скапаните им кафета ?
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След изборите ще го пуснат, споко. Всичко ще си продължи по старому.
7
0
 
15
 
! Отговори
баба Муца преди 7 години
До азтой хотелът си работи от години. Има около 450 стаи в него. Сега са решили да си вдигнат още едно етажче, че им тесничко. За етажчето става дума;)
6
3
 
10
 
! Отговори
аз преди 7 години
както го гледам на снимката, той вече е готов. Явно им остава само довършителни работи вътре. Утре ще пуснат жалба до съда, и като нищо ще ги узаконят като заварено положение. Така е като чакате с години и накрая само отчитате дейност че виждате ли, ние се опитахме ама съда така постанови. Така е, докато се натуткате.....
5
1
 
16
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Тоя хотел му разказаха играта разни *** го източват години наред, сега е време за мутро-барок..
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авторката стрина Сийка седи и слага минуси. Внимавайте какво пишете.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
този хотел е на ДПС-то. Доган си живучка там, а Местан сега му спира тока.
2
3
 
32
 
! Отговори
Смях преди 7 години
Поредното подвеждащо заглавие... Човек първоначално ще си помисли, че са спрели тока на целия хотел...
1
3
 
24
 
! Отговори
AZ преди 7 години
На спирка "Бели Дунав" на метрото в Надежда 5, от десетина години се строи нещо стъклено, голямо и незаконно. Вече е пред пускане Четири етажната сграда никога не е имала табела с данни за обекта. Докато се строеше метрото Фандъкова идваше на проверка. Как пък тази сграда веднъж не й се забоде в очите. Ама нали знаете, гарван гарвану око не вади.